fbpx

Occasion ringen

Koop of verkoop prachtige occasion ringen bij Juwelier van Dam

Wellicht heeft u altijd al gedroomd van een mooie zegelring, een gouden ring met diamant of een zilveren ring met een parel, maar heeft u deze vanwege de hoge prijzen nooit aangeschaft. Dan is dit uw kans. Bij Juwelier van Dam in Ermelo hebben wij een speciale occasion sieraden vitrinekast met de mooiste occasion ringen, die er als nieuw uit zien. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van tweedehands ringen. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie en weet wat de waarde is van uw ring. Lever het in als oud goud of verkoop het via ons!

Opzoek naar de mooiste vintage ringen?

Kom eens kijken bij Juwelier Van Dam in Ermelo, daar hebben wij namelijk daadwerkelijke vintage ringen, deze zijn namelijk tweedehands maar 100% gecontroleerd op kwaliteit!

Gouden Occasion Ringen en andere sieraden in onze Occasion sieraden vitrine

Gouden en zilveren occasion ringen zijn te vinden in onze occasion sieraden vitrine, hier vind u de mooiste tweedehands sieraden waaronder ringen voor leuke prijsjes. Dus u heeft eersteklas sieraden voor een tweedehands prijs, erg leuk natuurlijk, zeker als u van echte vintage sieraden en ringen houd!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van wat wij verkopen in de tweedehands sieraden vitrine, benieuwd naar de beschikbaarheid van de occasion ringen? Neem gerust contact met ons op voor een helder antwoord!

Niet alleen verkopen wij occasion ringen in de winkel, maar u kunt uw oude sieraden ook verkopen in onze occasion sieraden vitrine! Hoe?

Kom langs bij Juwelier Van Dam in Ermelo (Zie routebeschrijving) en laat uw gouden, witgouden of zilveren sieraden taxeren door ons vakkundig team.

Zo kunnen wij aan u aangeven of uw oude sieraden geschikt zijn voor onze occasion sieraden vitrine of voor aanname voor oud goud voor direct contant geld.

Dus kom gerust even langs bij ons in de winkel voor deskundig advies!