fbpx

Occasion zilverwerk

Tweedehands zilverwerk voor een mooie prijs bij Juwelier van Dam

Wilt u mooi zilverwerk in huis, maar vind u het toch aardig aan de prijs? Dan is occasion zilverwerk wellicht iets voor u! Bij Juwelier van Dam zijn bordjes, kopjes, kannetjes en bestek van echt zilver verkrijgbaar als occasion zilverwerk voor aantrekkelijke prijzen. Ook kunt u bij ons uw zilverwerk verkopen en een nieuwe eigenaar blij maken. Wij taxeren vrijblijvend uw oude zilverwerk, zodat u weet wat het waard is. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Kom gerust eens langs, de koffie en thee staan voor u klaar.

Occasion zilverwerk als nieuw zilverwerk!

Wilt u mooi zilverwerk in huis maar u vind het toch aardig aan de prijs? Dan is occasion zilverwerk misschien iets voor u!
Bordjes, kopjes, kannetjes en bestek van echt zilver is ook verkrijgbaar als occasion zilverwerk bij Juwelier Van Dam in Ermelo, dit tweedehands zilverwerk verkopen wij voor een leuke prijs, maar het product is als nieuw!

Vintage look zilverwerk

Het leuke aan deze producten zijn dat het zilverwerk vaak antiek is en dat maakt het erg nostalgisch en bijzonder. Zo vind je de mooiste tweedehands zilver met mooie patronen en klassieke afwerkingen die vaak met de hand zijn gemaakt.

Kijk eens bij ons in de winkel en laat je informeren naar alle mogelijkheden en bekijk alle occasion zilverwerk bij ons in de occasion sieraden vitrine!

Zelf tweedehands zilverwerk inleveren voor in de verkoop?

Dat kan natuurlijk ook! Uw oud zilverwerk inleveren voor in de verkoop bij Juwelier Van Dam, laat uw zilverwerk vrijblijvend taxeren in de winkel om te weten wat uw oude zilverwerk waard is!