fbpx

Zilveren miniaturen

Verkoop en inkoop van prachtige zilveren miniaturen

Bij Juwelier van Dam in Ermelo hebben wij prachtige nieuwe en tweedehandse zilveren miniaturen. Door de eeuwen heen werden miniatuur voorwerpen gemaakt in zilver, vervolgens als cadeau gegeven, gespaard of tentoongesteld. Vandaag de dag worden ze nog steeds gemaakt. Bent u op zoek naar een antiek miniatuur? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze vitrinekast. Vandaag de dag worden ze nog steeds gemaakt. Voor de liefhebbers hebben wij ook nieuwe zilveren miniaturen. Ook voor de verkoop van uw verzameling kunt u bij ons terecht. Met een betrouwbare en vrijblijvende taxatie weet u direct wat uw miniaturen waard zijn!

Inkoop en verkoop van zilveren miniaturen

Wij bij Juwelier Van Dam verkopen niet alleen de mooiste tweedehands en nieuwe zilveren miniaturen maar u kunt deze miniaturen ook inleveren voor een goede zilverprijs bij ons. Zo kunt u gerust, wanneer het u uitkomt, langskomen voor een vrijblijvende taxatie.

U vind de zilveren miniaturen zowel terug in de vitrine aan de rechterkant van onze kassa als in de occasionsieraden vitrine aan de buitenzijde van onze winkel, het gaat u waarschijnlijk opvallen dat er maar weinig verschil zit tussen tweedehands en nieuwe miniaturen, dat klopt ook. Als wij de tweedehands miniaturen aannemen van de klant word het gecontroleerd op kwaliteit en kwantiteit, vervolgens word het zilveren beeldje helemaal netjes en fijn gemaakt en vervolgens wederom getoetst voor een leuke en betaalbare prijs, hieronder vind u enkele voorbeelden van mooie zilveren beeldjes die wij in de winkel verkopen en hebben verkocht en ingekocht!