fbpx

Zilveren munten

Zilveren munten inleveren of kopen bij Juwelier van Dam in Ermelo

Wil je zilveren munten kopen of verkopen? Bij Juwelier van Dam taxeren wij zilveren munten, kopen deze voor contant geld of verkopen deze voor jou in onze speciale occasion vitrine kast. Kom langs voor een veilige en voordelige koop en verkoop. Twijfel je over de waarde van je oude munten? Wij hebben voldoende deskundige kennis in huis om jouw munten op betrouwbare wijze te kunnen taxeren. Kom eens langs bij Juwelier van Dam in Ermelo voor het kopen of verkopen van jouw zilveren munten voor de beste prijzen.

Lever je verzameling zilveren munten in bij Juwelier van Dam in Ermelo

Wilt u graag uw zilveren munten inleveren bij een betrouwbaar adres? Bij Juwelier van Dam in Ermelo, nabij Putten en Harderwijk kunt u uw zilveren munten inleveren voor eerlijke prijzen. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van uw verzameling. We bieden de beste prijzen en geven een eerlijk advies voor dat wat jouw munten waard zijn. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst om alle mogelijkheden te bespreken. Liggen uw zilveren munten straks bij ons in de occasion sieradenvitrine? We zien u graag terug in onze winkel!

Advies nodig voor het inleveren van zilveren munten?

Omdat de waarde van zilveren munten vaak niet duidelijk online gevonden kunnen worden en de waardes ook vaak afhankelijk zijn van specificaties zoals het jaartal en kwaliteit van de zilveren munt adviseren wij u gewoon even bij ons in de winkel langs te komen. Zo heeft u een vertrouwelijke fysieke winkel met vakkundig personeel die uw zilveren munten toetsen voor een goede prijs.

Ook vragen veel webwinkels en websites u om uw munten op te sturen zodat zij uw munten kunnen toetsen, bij veel mensen levert dit vraagtekens op en de vraag of het allemaal wel zo ‘eerlijk’ gaat, bij Juwelier Van Dam in Ermelo bent u aan een vertrouwelijk adres met vakkundig personeel in huis!