Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Oorgaatjes Schieten


Oorgaatjes schieten

Wilt u oorbellen dragen? Laat dan oorgaatjes schieten bij Juwelier van Dam in Ermelo en geniet van vele voordelen. Zo schieten wij al oorgaatjes voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar, geven wij de keuze om oor voor oor te laten schieten of tegelijkertijd door twee medewerkers en daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren anti-allergie oorstekers. Jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom. U bent nooit te oud voor het dragen van oorbellen. Ook als u het een beetje eng vind, stellen onze medewerkers u graag gerust. Kom gerust eens langs in onze winkel, wij geven u graag meer informatie.

 

Maak een afspraak via: 0341 554 168 of [email protected]
Locatie: Ermelo, Stationsstraat 101a

Let op! Op zaterdag schieten wij geen oorgaatjes.

 

Hoe gaan we te werk met oorgaatjes schieten:

  • Als eerste mag het kind of de klant een oorknopje(s) uitzoeken.
  • Er wordt een stip gezet op het oor, met een speciale stift.
  • Wij halen de oorknopjes steriel uit de verpakking en plaatsen deze in het zetapparaat.
  • Optioneel zetten wij twee gaatjes tegelijkertijd met een tweede collega erbij.
  • Na het zetten sprayen wij een desinfecterend middeltje op het oor.
  • …En klaar!

Na het zetten krijgt u een kortingsbonnetje voor het aankopen van gewenste oorsieraden voor als het genezingsproces na 6 weken is afgelopen.

Wij schieten oorgaatjes met en zonder afspraken en bij kinderen vanaf 5 jaar oud.

Om meer te weten te komen over de beste leeftijd om gaatjes te schieten, kunt u deze blog lezen. Wij schieten gaatjes van maandag t/m vrijdag (en vrijdagavond), op zaterdag worden er geen gaatjes geschoten.

Belangrijk: kinderen onder de zestien jaar hebben toestemming van hun ouders nodig.
(dit mag ook telefonisch worden doorgegeven door ouders)
Bij Juwelier Van Dam kunt u voor €24,95 euro oorgaatjes laten schieten. U kunt kiezen om oor voor oor te laten schieten of door twee medewerkers tegelijk laten schieten. Kleine kinderen vanaf 5 jaar schieten wij liever tegelijkertijd in verband met reflexen.

Wilt u meer uitgebreide informatie over het gaatjes schieten en het genezingsproces?

 

Biotycare

Nadat de oorgaatjes zijn geschoten, dient u dezelfde avond nog Biotycare druppels op uw oorgaatjes te druppelen. U kunt voor €11,95 een biotycare flesje kopen in de winkel, in de online shop bedraagt een biotycare flesje €14.95  . Druppel de Biotycare zowel op de voorkant en achterkant van de oorlel. We adviseren om de oorstekers niet te draaien. Uw handen zijn niet altijd steriel waardoor de kans op infecties groter wordt en de Biotycare zorgt ervoor dat de oorbel niet vastgroeit. Gebruik geen andere ontsmettingsmiddelen zoals alcohol of sterilon. Deze producten zijn zo agressief en irriterend dat dit het genezingsproces van de oorgaatjes belemmert. Biotycare ontsmet de oorgaatjes en ondersteunt het herstel van de huid op de oorlel.

Druppel de oren ongeveer 6 weken lang ’s morgens en ’s avonds aan beiden kanten van het oorlel.

 

Deel uw ervaring en ontvang 10% korting!

Heb je net oorgaatjes laten schieten bij Juwelier Van Dam? Post dan het proces en/of eindresultaat op social media en deel het met ons op Facebook of Instagram en ontvang 10% korting op jouw volgende aankoop (geen minimum besteding vereist).

 

 

 

 

                                                                         Ik Wil Gaatjes Laten Schieten