Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Sieraad Laten Rijgen


Laat uw sieraden rijgen met een uitstekende kwaliteit rijgwerk

Bent u per ongeluk blijven hangen achter de deurklink en is nu uw sieraad geknapt? Het overkomt iedereen weleens. Geen zorgen, laat uw sieraad rijgen bij Juwelier van Dam in Ermelo. Met uiterste precisie rijgen wij uw sieraad. Dit kost wellicht even tijd, maar u krijgt uw sieraad weer in de perfecte staat terug. Wij maken gebruik van uitstekende kwaliteit rijgwerk zowel met draad als elastisch materiaal. Neem voor meer informatie contact op of kom even langs in de winkel. We staan graag voor u klaar!

 

Erg vervelend… uw sieraad geknapt…

Terwijl u al uw kraaltjes van de vloer raapt bedenkt u zich dat u geen kralen sieraden meer wilt dragen, om te voorkomen dat u zulke kostbare sieraden uit het oog verliest. Dit is niet nodig!

Juwelier van Dam zorgt er namelijk voor dat u sieraad met uiterste precisie word geregen, zowel met draad als met elastisch materiaal! Sieraad geknapt?


Uw sieraden laten rijgen met kwaliteit

Uw sieraden laten rijgen neemt daarom wel wat tijd in beslag, omdat wij er voor willen zorgen dat u uw sieraden gewoon zorgeloos kunt dragen, dit betekent natuurlijk wel dat u er alsnog voorzichtig mee om moet gaan, maar mocht u nou toch eens achter iets blijven hangen zoals, een deurklink zorgen wij er in ieder geval voor dat uw sieraad niet in één keer uit elkaar ligt!

Mailtje

  Ik wil een afspraak maken!