Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Sieraad Schoonmaken


De juiste apparatuur voor het schoonmaken van sieraden

Wilt u af van doffe sieraden of vervelende vlekjes? Laat dan uw sieraden schoonmaken bij Juwelier van Dam. We hebben de juiste apparatuur in huis om uw sieraden weer als nieuw te laten lijken. Zijn uw sieraden toe aan een schoonmaakbeurt? Kom langs in onze winkel. Ook wanneer u de sieraden niet bij ons hebt gekocht, zijn we u graag van dienst. Bij Juwelier van Dam in Ermelo geniet u van een snelle service voor lage prijzen. Voorkom veel gedoe en laat ons het voor u oplossen.

 

Een schoonmaakbeurt van al uw sieraden, maar waarom krijgt Juwelier Van Dam het wel schoon?

Het personeel van Juwelier Van Dam in Ermelo heeft veel ervaring met sieraden die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken en weten precies wanneer zij een sieraad weer mooier kunnen krijgen. Ook hebben wij uiteraard al het apparatuur in huis om uw sieraad te polijsten, ”dippen”, in de ultrasoon te stoppen of eens goed op te poetsen met poetsmiddel speciaal voor het betreffende materiaal. Dus voor een schoonmaakbeurt van al uw sieraden bent u aan het goede adres!

 

Maak u sieraden zelf schoon.