Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Ring Op Maat Laten Maken


 

 

Laat uw zilveren of gouden ring inkorten of oprekken bij Juwelier van Dam

 

Wilt u uw zilveren of gouden ring op maat laten maken? Kom langs bij Juwelier van Dam in Ermelo voor het oprekken of inkorten van uw ring. Wellicht heeft u de verkeerde maat uitgekozen, gekregen of is er een andere reden. Dat is erg vervelend, helemaal als dat betekent dat u de ring niet kunt dragen. Niet getreurd, uiteraard kunt u bij ons de ring laten verstellen. Maak een afspraak door contact op te nemen of kom even langs in onze winkel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

 

 

Ringen met of zonder zetting

Heeft een een ring met een diamant en/of een edelsteen erin? Dan hebben wij een speciale behandeling voor deze ring, deze gaan we namelijk niet verhitten en oprekken, met deze ringen maken wij er een stukje materiaal aan of juist af. Deze naad kan onze goudsmid erg mooi camoufleren zodat uw ring als nieuw lijkt en gesmeden voor uw vinger!

Als u een ring heeft zonder zetting dan kunnen wij deze tot één maat groter of kleiner oprekken of verkleinen, informeer in onze winkel naar de mogelijkheden voor uw ring. Dit kunnen wij doen voor zilveren en gouden ringen.

Het oprekken en verkleinen is helaas niet mogelijk met ringen van staal of titanium, er is een erg grote kans dat u ring beschadigd raakt of kapot gaat als wij de ring inkorten of oprekken. Zilveren en gouden ringen kunnen wél een maat groter of een maat kleiner worden gemaakt. Uw ring op maat laten maken als uw ring van goud of zilver is, is dus geen probleem!

 

 

Reuma ringen

De knokkels van uw vingers zijn wat dikker geworden maar u wilt toch wel heel graag die speciale ring om? Daar zijn bij Juwelier Van Dam ook mogelijkheden voor. Wij kunnen een scharniertje in uw ring plaatsen! Zo kunt u eenvoudig en pijnloos uw ring om uw vinger plaatsen. Wilt u hierover meer weten? Kom dan met uw ring naar de winkel.

Uw ring op maat laten maken hoeft dus in geen enkel geval een probleem te zijn!