fbpx

Onze winkel: Juwelier van Dam

De grootste juwelier in de regio met de grootste collectie topmerken.

In mei 1971 openden we de deuren van onze winkel te Harderwijk. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als dé grootste juwelier in de regio met de ruimste collectie topmerken en inmiddels gevestigd in Ermelo. Met 250 m² beschikt Juwelier van Dam over een zeer ruime winkel om het grote assortiment te presenteren. Ons vizier is gericht op de vooruitstrevendheid: ‘de tijd vooruit’, zonder de traditionele waarden van het vak uit het oog te verliezen. Ons deskundige team voorziet u graag van advies van alles wat met horloges en sieraden te maken heeft. Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op.

Webshop Juwelier van Dam

Een groeiend aantal klanten gaat het internet op om informatie in te winnen en aankopen te doen. Hier geven we met onze Juwelier van Dam webshop graag gehoor aan. Het handige aan onze webshop is dat er bij een artikel altijd vermeld staat of het op voorraad is of niet. Zo ja, dan verwelkomen we u graag in onze winkel voor bijvoorbeeld het uitproberen of passen van een horloge of sieraad. Het is volgens ons de absolute toegevoegde waarde van de combinatie: veel overzicht op internet maar een zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid in onze winkel. Onze collega’s staan u graag met advies bij, terwijl we een lekker kopje koffie voor u inschenken. Desgewenst maken we uw nieuwe horloge of sieraad direct op maat, zodat u als een tevreden mens naar huis gaat.

Like onze pagina op Facebook voor nieuws en aanbiedingen!

Een online rondleiding met Google Maps in de winkel:

Juwelier van Dam bewijst dat de slogan “de tijd vooruit” ook vandaag de dag actueel is. Wij illustreren dit graag door via deze website een rondleiding door onze winkel aan te bieden:

Bekijk hier ook de contactgegevens en routebeschrijving van Juwelier van Dam.