Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Seiko Astron | SSE161J1

Seiko Astron | SSE161J1

van Seiko Global Brands
0 beoordelingen
€1.550,00
Incl. btw 21%
  • Op voorraad

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Seiko Astron

SSE161J1

 

Gps solar

Met een druk op de knop en uitsluitend gebruik makend van door licht opgewekte energie, kan een Astron GPS Solar horloge contact leggen met 4 of meer satellieten, de tijdzone identificeren en de wijzers boven de wijzerplaat op de juiste lokale tijd zetten. Met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar.

 

Handgepolijst

De kasten van Astron zijn met de hand gepolijst volgens Seiko's unieke Zaratsu-techniek. Dit zorgt voor een optimale glans.

 

 

Fijn streeppatroon

De wijzerplaat van de Astron SSE161J1 is afgewerkt met een fraai streeppatroon. Het vormt een sportieve combinatie met de pijlvormige wijzers en de index die is voorzien van Seiko's lumibrite.

 

 

Kaliber 8X22

Het Seiko 8X22 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar World-Time kaliber. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge ook 1x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 8X22 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd. De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. Het horloge is voorzien van een in-flight-mode. De zomertijd kan worden ingesteld met een druk op de knop. De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

SSE161J1

€1.550,00

SSE161J1

Seiko Global Brands