Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Seiko Astron SSH009J1

Seiko Astron SSH009J1

van Seiko Global Brands
0 beoordelingen
€2.600,00
Incl. btw 21%
  • Op voorraad

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Het horloge dat altijd de juiste tijd weergeeft wereldwijd, de Seiko Astron serie. Een revolutionair horloge dat voor het eerst in 1969 op de markt werd gebracht. Seiko Astron Quartz was het eerste horloge dat met een Quartz uurwerk op de markt werd gebracht en veranderde daarmee de hele industrie van horloges. In die tijd hadden de beste mechanische horloges ongeveer een afwijking van 3 tot 5 seconden per dag terwijl de Seiko Astron een afwijking had van maar 5 seconden per maand.

Tegenwoordig is de Seiko Astron zelfs veel geavanceerder dan dat. Het horloge is volledig op zonne-energie en maakt gebruik van GPS. Zo kan de Astron contact leggen met maar liefs vier satellieten om de tijdzone te identificeren en de wijzers vervolgens automatisch op de juiste tijd zetten. En dit alles met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar. De reikwijdte van de Seiko Astron is nu dus groter dan ooit.

Eén van de grootste geheimen wat de Seiko Astron zo speciaal maakt is het energiemanagement. U kunt zich voorstellen hoeveel energie het kost om via een GPS-module contact te maken met satellieten die 20.000km ver verwijderd zijn. Speciaal voor deze functie ontwikkelde Seiko een GPS module die maar 20% van de hoeveelheid energie die gewone GPS-modules nodig hebben. Hierdoor kan de Seiko Astron optimaal en volledig functioneren door licht afgegeven energie (zonne-energie).

Het uiterlijk van de Seiko Astron is uniek door de rond vormgegeven antenne die onder de keramieken ring in de wijzerplaat is geplaatst. De antenne is bedoeld voor ontvangst van signaal en zorgt er tevens voor dat herkenbare uiterlijk van de Astron.

Vanzelfsprekend zijn de Seiko Astron modellen mooi afgewerkt met saffierglas en tot 20 ATM waterbestendig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

...

€2.600,00

Seiko Astron SSH009J1

Seiko Global Brands