Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Seiko Astron SSH077J1

Seiko Astron SSH077J1

van Seiko Global Brands
0 beoordelingen
€2.300,00
Incl. btw 21%
  • In backorder
  • Levertijd: 1 week

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Seiko Astron SSH077J1

Blue Nebula

Dit is de geweldige Seiko Astron SSH077J1 Blue Nebula. De wijzerplaat is gebaseerd op nebula. Dit is een term uit de astronomie: een latijnse benaming wat 'nevel' betekent. Dit is een soort verzamelnaam voor allerlei omvangrijke kosmische objecten. Men beschouwd dit als de geboorteplaats van de sterren.

 

Blue Nebula:

Seiko Astron Blue Nebula

 

 

Wijzerplaat:

De wijzerplaat is, zoals hierboven genoemd, gebaseerd op de blauwe nevel. Op de wijzerplaat vind je vier subdials (kleine wijzerplaatjes) Alle wijzers op de grote en kleine wijzerplaten bevatten LumiBrite. Deze geven dus licht in het donker. Ideaal voor donkere plekken/situaties.

 

Functiewijzer:

Linksboven bevindt zich een subdial. Dit is een functiewijzer. De functiewijzer geeft aan of dit horloge GPS-signalen ontvangst en hoe sterk dit signaal is. Daarnaast vertelt de functiewijzer ook hoeveel energie het horloge nog heeft.

 

Dagaanduiding:

Rechtsboven bevindt zich een subdial, deze geeft de dag van de week weer.

 

AM/PM Wijzer:

Dit is de kleinste dial van het horloge. Deze geeft weer of het horloge de tijd in AM of PM weergeeft, of terwijl dag of nacht.

 

12-uurs systeem:

Dit is de 12-uurs systeem. Hier kan je de tijd weergeven in 12 uur.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

SSH077J1

€2.300,00

SSH077J1

Seiko Global Brands