• Lorem ipsum


Herman Oudshoorn

 

Eigenaar

Als je op zoek bent naar een betrouwbare juwelier die hoogwaardige sieraden en uitstekende klantenservice biedt, dan moet je zeker kennismaken met Herman. Hij is algemeen bekend als de betrouwbaarste juwelier van de Veluwe en dat is niet voor niets.

Herman heeft jarenlange ervaring in het vak en heeft een passie voor sieraden en horloges. Of je nu op zoek bent naar een verlovingsring, trouwring, een armband of ketting, Herman zal ervoor zorgen dat je de perfecte sieraden krijgt die bij jou passen.

Wat Herman onderscheidt van andere juweliers is zijn betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Hij begrijpt dat het kopen van sieraden of horloge een belangrijke investering is en neemt de tijd om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare juwelier die hoogwaardige sieraden en uitstekende klantenservice biedt, dan moet je zeker kennismaken met Herman. Met zijn jarenlange ervaring, passie voor het vak en betrouwbare service, zal hij ervoor zorgen dat je de perfecte sieraden krijgt die je zoekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gideon Braasem

 

 

 

Edelsmid 

Als je op zoek bent naar een getalenteerde goudsmid, dan moet je Gideon zeker ontmoeten. Hij wordt algemeen beschouwd als de knapste goudsmid van het land en dat is niet alleen vanwege zijn knappe uiterlijk, maar vooral vanwege zijn vakmanschap.

Met jarenlange ervaring in het vak, heeft Gideon een uitgebreide kennis opgebouwd over verschillende soorten edele metalen en edelstenen. Of je nu op zoek bent naar een uniek juweel voor een speciale gelegenheid of gewoon een simpel accessoire, Gideon zal ervoor zorgen dat het perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Naast zijn vakmanschap en talent, heeft Gideon ook een hart van Goud voor zijn klanten. Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Of je nu een gepersonaliseerd juweel wilt laten maken of een bestaand sieraad wilt laten repareren, Gideon zal je altijd met open armen ontvangen.

Dus, als je op zoek bent naar een getalenteerde Goudsmid die niet alleen vakmanschap en kwaliteit biedt, maar ook een vriendelijke en persoonlijke service, dan moet je zeker Gideon ontmoeten. Met zijn ervaring, talent en passie voor het vak, zal hij ervoor zorgen dat je het perfecte juweel krijgt dat je altijd al hebt gewild. 

Trouwringen vinden met behulp van de Goudsmid

Gideon is niet alleen bekend om zijn vakmanschap en talent als goudsmid, maar ook om zijn prachtige collectie trouwringen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, eenvoudige ring of een uniek en opvallend ontwerp, Gideon heeft het allemaal.

Hij begrijpt als geen ander dat trouwringen niet alleen symbolisch zijn, maar ook een belangrijke investering zijn voor de toekomst. Daarom gebruikt hij alleen de hoogste kwaliteit materialen en stenen in zijn ontwerpen. Gideon is er trots op om zijn klanten te voorzien van de beste trouwringen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Maar Gideon gaat verder dan alleen het ontwerpen en vervaardigen van trouwringen. Hij begrijpt dat het kiezen van de perfecte ring een belangrijk en persoonlijk proces is. Daarom biedt hij een persoonlijke service aan waarbij hij je helpt bij het vinden van de juiste ring die past bij jouw stijl, persoonlijkheid en budget.

Of je nu een traditionele gouden ring wilt of iets meer moderns, Gideon zal ervoor zorgen dat je de perfecte ring vindt om je liefde te symboliseren. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, zal Gideon er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de perfecte trouwring krijgt die past bij jou en je partner.

Dus als je op zoek bent naar de beste trouwringen die er zijn, moet je zeker een bezoek brengen aan Gideon. Met zijn uitstekende vakmanschap, hoogwaardige materialen en persoonlijke service, zal hij ervoor zorgen dat je de perfecte ring vindt om de liefde van je leven te vieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Justin Theebe

                                       

Juwelier & Grafisch vormgever

 

Als je op zoek bent naar de beste juwelier van de Veluwe, dan is Justin degene die je zoekt. Vanuit zijn achtergrond in de grafische industrie en zijn passie voor fashion en stijl kan hij je perfect begeleiden in de keuze van jou volgende sieraad of horloge.

Justin begrijpt dat horloges en sieraden niet alleen een functionele maar ook een emotionele waarde hebben. Het is een accessoire dat een belangrijke rol speelt in het leven van veel mensen en daarom is het van essentieel belang dat het sieraad bij de persoon past. Vanuit zijn passie voor mode en ontwerp en zijn kennis van de techniek en materialen kan hij je helpen bij het vinden van het perfecte horloge of sieraad dat past bij jouw stijl en behoeften.

Of je nu op zoek bent naar een klassiek horloge, een sportief horloge of een elegant horloge, Justin heeft een uitgebreide kennis van de verschillende merken, modellen en stijlen. Hij zal ervoor zorgen dat je het horloge krijgt dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Naast zijn kennis op het gebied van sieraden en horloges is Justin ook de interne grafisch vormgever. En zul je ook regelmatig zijn video's of blogs langs zien komen.

Dus, als je op zoek bent naar de juwelier voor jou met uitgebreide kennis van horloges en sieraden, dan moet je zeker kennismaken met Justin. Hij zal hij ervoor zorgen dat je het perfecte horloge krijgt dat bij jou past.

Manuel Theebe

 

Manuel is een onmisbare kracht bij de juwelier waar hij werkt. Als assistent winkelmedewerker en contentvuller draagt hij bij aan het succes van de juwelierszaak. Met zijn kennis van de producten en zijn vriendelijke en behulpzame houding is Manuel een onmisbare kracht.

Manuel is onder andere verantwoordelijk voor het vullen van de online content van de juwelier. Door het schrijven van pakkende teksten en het plaatsen van mooie afbeeldingen, weet hij de online aanwezigheid van de juwelier te vergroten en meer klanten te trekken.

Manuel heeft een passie voor horloges, en is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. 

Manuel zijn favoriete horloge is de stalen G-Shock GM-B2100 lijn van Casio.

Als assistent winkelmedewerker en contentvuller bij de juwelier, is Manuel een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn toewijding aan het vak en zijn enthousiasme voor juwelen en horloges maken hem de perfecte persoon om klanten te helpen bij het vinden van hun perfecte sieraad.

Stef Reimert

 

Stagiair

Stef is een beginnende juwelier stagiair met een passie voor het vak. Hij is altijd op zoek naar manieren om zijn kennis en vaardigheden te verbeteren en te leren van de beste in de branche.

Bij Juwelier van Dam, heeft Stef de kans om te werken met ervaren juweliers en sieradenmakers. Hierdoor kan hij nieuwe technieken leren en zijn vaardigheden verbeteren. Door zijn leergierigheid en enthousiasme is Stef in staat om snel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien wat hij waard is.

Stef is vastberaden om een ​​geweldige juwelier te worden en werkt hard om zijn doelen te bereiken. Door zijn inzet en toewijding is hij een waardevol lid van het team geworden en heeft hij laten zien dat hij een veelbelovende toekomst heeft in de wereld van juwelen en sieraden.

Als u op zoek bent naar een juwelier die toegewijd is aan het vak en altijd streeft naar uitmuntendheid, dan kunt u vertrouwen op Stef en de juwelierszaak waar hij stage loopt.