• Lorem ipsum

Heb je een bedrijf? Dan heb je vaak ook te maken met personeel. Verschillende mensen die je helpen om dichter bij jouw doel te komen. Door verschillende taken uit te voeren brengen ze je steeds dichter bij het gene wat jij wilt bereiken. Het is belangrijk om je relatie met personeel goed te onderhouden. Relatiegeschenken helpen daar goed bij. Dit zijn geschenken die je kan geven aan personeel. Op deze wijze toon je respect en begrip te hebben voor het werk dat zij leveren. Een relatiegeschenk wordt zowel persoonlijk als zakelijk zeer geapprecieerd. Op deze pagina lees je meer over relatiegeschenken, waarom relatiegeschenken zo belangrijk zijn en wat voor soort relatiegeschenken wij aanbieden!

Relatiegeschenken juwelier

Juwelier van Dam is al 50 jaar een bekend fenomeen in Gelderland. Zo ook voor het aanschaffen van relatiegeschenken. Onze fysieke juwelier ligt in Ermelo, nabij Harderwijk en Putten. Sinds 1971 focussen wij ons op het zo goed mogelijk helpen van zakelijke en particuliere klanten. Zo werken wij vanaf het begin al samen met grote bedrijven voor het aanleveren van relatiegeschenken. We denken goed met bedrijven mee met wat voor persoonlijke relatiegeschenken passen bij hun bedrijf. Er zijn zoveel verschillende organisaties en instellingen, dat bij ieder wel een persoonlijke relatiegeschenk past. Juwelier van Dam pakt iedere relatiegeschenk mooi in en geeft een korting van 10% bij elke bestelling. 

Soorten relatiegeschenken

Juwelier van Dam heeft een groot assortiment aan relatiegeschenken. Wij hebben speciaal voor zakelijke consumenten een relatiegeschenken assortiment opgesteld. Op deze manier kan elke ondernemer persoonlijke en hartelijke relatiegeschenken uitdelen aan zijn personeel of collega's. Zo hebben wij stoere horlogemerken, zoals Seiko, Casio en Citizen waar je op de achterzijde een persoonlijke gravure kan laten zetten. Maar ook voor dames hebben wij unieke, elegante maar ook excentrieke sieradencollecties van bijvoorbeeld Swarovski, Coeur de Lion, Zinzi en nog veel meer. Deze kan je prachtig cadeau geven als relatiegeschenk. Hieronder staan verschillende soorten relatiegeschenken.

Horloge relatiegeschenken
Juwelier van Dam heeft een grote collectie horloges voor dames- en heren. Deze zijn ideaal als relatiegeschenk. Sinds 1971 focussen wij ons op het selecteren en optimaliseren van de juiste horlogemerken. Wij letten op prijs kwaliteit verhouding van het horloge. We hebben bijvoorbeeld stoere en robuuste Casio G-Shock horloges. Dit zijn horloges die je als relatiegeschenk kan geven aan avonturiers en sportievelingen, maar deze kunnen ook gedragen worden als fashion watch. Ook hebben wij het merk Seiko, die zich continue bezighoudt met de innovatie van haar uurwerken. Zij hebben bijvoorbeeld een horlogelijn gelanceerd met horloges die binnen 3 seconden verbinding kunnen maken met zes satellieten. De Seiko Astron serie. Op deze manier heb je overal ter wereld de juiste tijd en dit is een van de meeste accurate horloges ooit gemaakt. Een fantastische relatiegeschenk die meerdere generaties zal meegaan. Bekijk onze horloge collectie voor dames en heren.

Sieraden relatiegeschenken
Voor dames hebben wij prachtige sieraden die je als relatiegeschenk kan geven. Zo hebben wij verschillende sieradenmerken die elk soort vrouw tast. Wij hebben sieraden merken die zich focussen op fijne en elegante armbanden, kettingen, ringen en oorsieraden. Dit zijn merken als Zinzi, Blush en vDam. Ideaal als relatiegeschenk. Maar wij hebben ook merken zoals Clic, Coeur de Lion en Swarovski die zich voornamelijk focussen op het creëren van excentrieke en opvallende sieraden. Echte eyecatchers voor speciale gelegenheden, maar ook voor het dagelijks leven. Dit is het perfecte relatiegeschenk voor vrouwen.

Swarovski relatiegeschenken
Sinds 1971 is Juwelier van Dam dealer van het grote luxegoederen merk Swarovski, opgericht in 1895 in Oostenrijk. Samen met hun stellen wij prachtige relatiegeschenken samen. Zij hebben diverse productlijnen, waar zij hun prachtige Swarovski kristallen in verwerken. Zo hebben zij excentrieke en elegante sieraden voor dames en heren, die ideaal zijn als relatiegeschenk.

Echter zijn ze de laatste jaren voornamelijk bekend geworden vanwege hun Swarovski beelden collectie. Dit zijn iconische beeldjes gemaakt van Swarovski kristal, met prachtige en kleurrijke geslepen facetten. Deze zijn gebasseerd op bekende figuren van diverse Disney en Warner Bros films. Maar ook hebben ze zelf karakters bedacht en gebaseerd op dieren. Dit zijn schitterende beeldjes bedoelt als decoratie voor je huis of kantoor. Dit is een erg creatieve relatiegeschenk, die goed ontvangen zal worden.

Ook voor mensen die veel en/of belangrijke dingen moeten opschrijven/ondertekenen hebben ze een Swarovski pennen collectie voor ontwikkeld. Dit zijn luxe balpennen gemaakt van echte Swarovski kristallen, zodat elk krabbeltje of letter die je schrijft een unieke ervaring meegeeft. Dit is leuk als relatiegeschenk voor mensen die vaak schrijven en/of ondertekenen.

Swarovski Relatiegeschenken

Kinderbestek- en spaarpotten relatiegeschenken
Juwelier van Dam werkt nauw samen met Bredemeijer, Zilverstad en andere merken die zich richten op het ontwikkelen van kinderbestekjes, kinderspaarpotjes, rammelaars, kinderbekers en muziekdoosjes. Deze zijn leuk als relatiegeschenk te geven op het moment dat iemand in verwachting is of al een kind op de wereld heeft gezet. De hartelijke boodschap van het cadeau kan je benadrukken met een persoonlijke gravure, die we er gratis voor je inzetten. Zo kan je een kinderbestekje als relatiegeschenk geven, met als gravure de naam en geboortedag.

Wandelstok relatiegeschenk
Wil je iemand echt een unieke relatiegeschenk geven? Geef dan een wandelstok als cadeau. Wij werken samen met de grootste wandelstokken leveranciers ter wereld. Deze creëren de meest bijzondere wandelstokken en dit kan je geheel personaliseren. Zo kan je een wandelstok laten ontwerpen met een zilveren of gouden handvat, in de vorm van een wolf met als ogen twee diamanten. Dit kan je volledig in je eigen prijsklasse, stijl en smaak laten maken. Dit zal bijzonder goed ontvangen worden als relatiegeschenk, aangezien dit enorm creatief is en erg kostbaar. 

Maak een afspraak bij Juwelier van Dam in Ermelo indien je meer informatie nodig hebt over de soorten relatiegeschenken. Wij adviseren en begeleiden je graag bij dit bijzondere en sentimentele proces.

 

Een Relatiegeschenk op maat

Ook maken wij regelmatig de mooiste Geschenken op maat.
Denk hierbij aan Het graveren van een spaarpot of horloge, Speltjes of manchette knopen met naam of bedrijfslogo en elk sieraad op maat zoals jij hem wil hebben.
Kom hiervoor bij ons langs en onze expert op dit gebied helpt u hier graag verder mee.

 

  Afspraak maken