fbpx

Sieraden

Sieraden kopen bij Juwelier van Dam in Ermelo

Bent u op zoek naar nieuwe sieraden? Sieraden zorgen voor net dat beetje extra en maken uw outfit compleet, daarnaast is een sieraad het item bij uitstek om iemand kado te doen. Het aanbod bij Juwelier van Dam in Ermelo is zeer groot en divers. Het assortiment richt zich op zowel mannen als vrouwen en bestaat uit stalen, gouden en zilveren sieraden van bekende merken als Zinzi en Pandora. Ons team helpt u graag bij uw zoektocht naar hét perfecte sieraad en geeft advies op maat. Zo vind u altijd het sieraad dat bij u past. Neem gerust eens een kijkje in onze winkel of neem vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u sieraden online kopen in onze webshop.

  • Reparatie service
  • Kwaliteits sieraden
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Opgeleid personeel
  • 24 / 7 webshop
sieraden
sieradenmerken

De mooiste stalen, zilveren en gouden sieraden onder één dak!

Juwelier van Dam presenteert overigens niet alleen in de sieraden winkel aan De Enk 11 in Ermelo een veelzijdig assortiment sieraden, ook via onze webshop Sieradenshop.nl  is het aanbod gemakkelijk te bekijken. Maar voor het gevoel en het echt ervaren van een nieuw sieraad zien we u het liefst bij ons op de koffie komen. Van diverse producten, denk aan colliers, oorbellen, armbanden, ringen of bedels, hebben we niet slechts een paar maar juist tot wel 100 verschillende varianten op voorraad. Het is prettig om meerdere modellen te kunnen proberen en vergelijken.

Sieraden winkel voor eerlijk advies

Als dé sieraden winkel is Juwelier van Dam met name trots op onze persoonlijke benadering. We denken met u mee en we denken in oplossingen, zonder discussie maar met antwoorden. Wij vinden dat onze klant het meest baat heeft bij eerlijk en oprecht advies. Staat goud u bijvoorbeeld beter dan zilver, dan geven we u graag dat advies. Het is ons niet te doen om een snelle verkoop, liever hebben we dat u tevreden naar huis gaat, zelfs als dat inhoudt dat u helemaal geen aankoop doet. Wij vertrouwen op onze rijke ervaring, opgebouwd in de bijna 50 jaar die verstreken sinds Juwelier van Dam in Ermelo voor het eerst de deuren opende in Harderwijk, waarin we veel generaties klanten voorzien hebben van een prachtig sieraad dat recht deed aan de persoon die het kocht. Onze slogan is “de tijd vooruit” en door de laatste trends op de voet te volgen, blijft de slogan altijd actueel.