fbpx

Dames sieraden

Groot aanbod damessieraden van topmerken bij Juwelier van Dam

Juwelier van Dam in Ermelo beschikt over een groot aanbod aan dames sieraden van verschillende topmerken en uiteenlopende stijlen. Speciaal voor de dames hebben we sieraden in overvloed. Of u nu op zoek bent naar een sieraad van prachtig zilver of fraai goud of van een specifiek merk. Wij hebben bekende topmerken als My Imenso, Swarovski en Pandora, en dat allemaal onder één dak! Naast de exclusieve modellen is er ook de keuze uit prachtige betaalbare sieraden, zoals ons huismerk Mi Zalini. Bekijk onze gehele collectie online of in onze juwelierszaak in Ermelo, nabij Putten en Harderwijk.

Dames sieraden in uw stijl

De medewerkers van Juwelier van Dam weten door jarenlange ervaring vaak in één oogopslag welke stijl het beste bij u past. Het is natuurlijk essentieel om te weten of zilver u beter staat dan goud. Veel dames sieraden in ons assortiment zijn zilver, maar dan ook echt alleen 925 sterling zilver. Dat garandeert de beste kwaliteit zodat het sieraad eindeloos lang een nieuwe uitstraling heeft. Merken als Zinzi, Rosa Di Luca en Viventy gebruiken voornamelijk zilver in hun sieraden. Uiteraard hebben we ook ruim keuze in gouden dames sieraden. Van gouden colliers, armbanden tot aan gouden ringen.

Dames sieraden van ons huismerk

Voor dames sieraden vertrouwen wij op de kwaliteit van ons huismerk Mi Zalini. Prachtige zilveren sieraden voor mooie, aantrekkelijke prijzen. Overigens hebben we van dit merk ook sieraden voor mannen en kinderen. Een andere service die wij “in huis” hebben is onze kundige goudsmid, die van een sieraad dat net niet in uw maat aanwezig is toch een alternatief kan maken.

Dames sieraden online bekijken

Juwelier van Dam beschikt in Ermelo (tussen Putten en Harderwijk in) over een prachtige winkel waarin we u graag verwelkomen, maar we begrijpen ook heel goed dat u graag thuis alvast een beetje oriënteert. Vanwege de hedendaagse eis van onze klanten zijn we ook online actief geworden met onze dames sieraden. Surf daarom naar Sieradenshop.nl om alle sieraden rustig te bekijken. Als de webshop “op voorraad” aangeeft nodigen we u graag uit in de winkel, want daar is het dan zeker te krijgen. Een andere belangrijke trend is het kopen (en inleveren overigens) van occasion sieraden. Dit zijn tweedehands sieraden die er als nieuw uitzien, wat betekent dat u geld bespaart door een occasion sieraad te kopen.

Dames sieraden van goud

Houd u toch meer van echt gouden sieraden met een luxe uitstraling? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben namelijk een ruim aanbod aan de mooiste gouden sieraden voor dames, van gouden colliers, armbanden tot aan gouden ringen. Deze sieraden zijn momenteel nog niet te koop in de webshop maar kijk gerust even rond bij ons in de winkel!

U kunt naast nieuwe gouden sieraden ook occasion sieraden kopen (en inleveren), dit zijn tweedehands sieraden die er als nieuw uitzien, dat betekent dat u veel geld kunt besparen door een mooi occasion sieraad te kopen. Maar wilt u nou nog meer geld besparen dan kunt u voor een goede prijs uw oud goud verkopen en daarmee nog meer besparen op uw nieuwe sieraad!