fbpx

Gouden kettingen

De mooiste, meest elegant en unieke gouden kettingen voor om de hals.

Bij Juwelier van Dam in Ermelo vind u de meest prachtige gouden kettingen (ook wel gouden colliers genoemd) voor zowel dames als heren. Hier kunt u vrijblijvend de gouden halskettingen passen, op maat laten maken en ontvangt u advies waar nodig. Daarom nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel! Ook online kunt u een mooie gouden ketting aanschaffen. Neem een kijkje in onze webshop voor onze collectie gouden kettingen.

Soorten gouden kettingen

Er bestaan vele soorten en maten colliers, maar welke is nou het meest geschikt voor u? En wat staat u het mooist? Hieronder hebben wij enkele soorten gouden kettingen voor u geselecteerd, maar ons advies is om niet te snel te oordelen, maar het sieraad even aan te zien om de hals voor een goed beeld welke van de gouden kettingen u het mooiste past.

Gouden chokers.

Een gouden choker heeft een nauwere pasvorm om de hals en heeft een semi-massieve kern.

 

Fijne gouden colliers.

Een fijne colliers heeft een vlot en sportief karakter, valt licht om de hals en is makkelijk te combineren.

 

Schakel gouden colliers.

Hieronder vind u een voorbeeld van een bicolour schakelketting, deze colliers zijn verkrijgbaar in vele soorten, diktes en lengtes.

 

Spang gouden colliers.

Een spang collier is een solide halsketting verkrijgbaar in een massieve en holle uitvoering.

 

Y-colliers.

Zoals in het voorbeeld hieronder ziet u waarschijnlijk vrij snel waarom men dit de ”Y” collier noemt, bekend van de boeddhistische mala en de katholieke rozenkrans. Deze kettingen vallen meestal vrij licht en zijn makkelijk verstelbaar in lengte.

 

Bekijk ons volledige aanbod bij ons in huis

Bent u benieuwd geworden naar onze volledige collectie gouden kettingen? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons in de winkel, graag tot ziens!