Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Oud Goud Inleveren Of Verkopen


 

 

Wij hebben daarvoor een occasion etalage ingericht. Wilt u uw oud goud inleveren?

 

Lever het dan in op een eerlijk adres en kom langs bij Juwelier van Dam in Ermelo (in de buurt van Harderwijk). Wij nemen oud goud in voor contant geld. U kunt nog meer voordeel behalen als u het in de winkel besteedt. Heeft u nog mooie gouden sieraden dan kunnen wij ook uw gouden stukken verkopen via onze occasion afdeling. De artikelen die in onze occasionafdeling verkocht worden zijn altijd Nederlands gekeurd.

 

 

Uw oud goud inleveren: hoe werkt dat?

 

Juwelier van Dam heeft twee medewerkers in dienst die u helpen wanneer oud  goud inleveren uw keuze is. Wij taxeren dan de sieraden en nemen daar graag even de tijd voor. Dit komt omdat er misschien wel verschillende waardes bijzitten. Denk aan de waardes als bijvoorbeeld 9 karaats, 14 karaats of 18 karaats goud. Ook kan het zijn dat we het misschien willen verkopen voor u in de occasion vitrine, omdat het een uniek stuk is dat een tweede eigenaar verdient. Daardoor kunt u, maar ook wij, een voordeel behalen bij het inleveren van oud goud.

 

 

Uw oud goud doorverkopen

 

Uw oude gouden sieraden verkopen in onze occasion vitrine levert een win-win situatie op. U krijgt meer geld voor uw oude sieraden, tenzij u het geld direct nodig heeft. Wij hebben anderzijds een vitrinekast vol met meestentijds unieke sieraden liggen. Juwelier Van Dam in Ermelo bedient heel Nederland voor oud goud. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Ermelo, Putten, Nijkerk, Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Dronten en Lelystad.

 

  Afspraak maken