fbpx

Heren sieraden

De nieuwste collectie herensieraden bij Juwelier van Dam

Voor een groot en compleet aanbod heren sieraden gaat u naar Juwelier van Dam in Ermelo. Wij hebben een zeer grote collectie met verschillende soorten heren armbanden, ringen, oorbellen en kettingen. Diverse topmerken als Fossil en Diesel sieren ons assortiment. Daarnaast hebben we ook gouden, zilveren en stalen sieraden voor betaalbare prijzen. Het assortiment is zeer uitgebreid, dus er is altijd wel iets bij dat bij u past. Gaat u juist voor een stoer of modieus heren sieraad? Wij verwelkomen u graag bij onze juwelierszaak te Ermelo, nabij Harderwijk en Putten of bekijk online ons gehele aanbod.

Heren sieraden van zilver en staal

Zilveren en stalen armbanden zijn populaire keuzes voor heren sieraden. U vraagt zich wellicht af wat het verschil is. Zilver is allereerst een moeilijker te winnen materiaal, met als voordeel dat het lang mooi blijft en goed bewerkbaar is. Inkorten van een stalen armband is een stuk lastiger dan een zilveren. Staal is dan ook wat grijzer in tegenstelling tot de meer lichte invloed van zilver. Van beide materialen zijn echter prachtige heren sieraden te maken.

Heren sieraden: kettingen en ringen

Een fraaie ketting of een prachtige ring is een mooie aanvulling op ons aanbod in armbanden als heren sieraden. We bieden op het gebied van kettingen zowel stalen als zilveren exemplaren, met en zonder hangers. Eenvoudige lederen colliers zijn ook een optie, voor wie graag en vaak wisselt. Onze medewerkers adviseren graag over de juiste keuze. Ringen zijn er van staal tot titanium en van zilver tot goud. De prijzen beginnen bij het zeer aantrekkelijke ‚ā¨ 20,-.

Heren sieraden van goud

Gouden sieraden blijven ook heel populair. Wat te denken van een luxe gouden zegelring of andere heren ring variant? We beschikken over een omvangrijke selectie. Zegelringen zijn erg geliefd en worden jarenlang gedragen als een symbool van liefde, kracht of nostalgie. Het heeft een krachtige uitstraling en gaat lang mee. Kom kijken in de winkel om te vergelijken en te ervaren. We nemen graag de tijd voor u!

Online

Alvast een voorproefje van wat er bij ons in de winkel ligt? Bekijk of koop al uw favoriete sieraden ook gewoon online! Kijk snel even over Sieradenshop.nl voor ons gehele assortiment aan heren sieraden.