fbpx

Pandora sieraden

Juwelier van Dam: Officieel dealer van Pandora

Bent u op zoek naar Pandora sieraden en bedels? Hiervoor bent u bij Juwelier van Dam in Ermelo aan het goede adres. Wij zijn officieel dealer van Pandora, wat wil zeggen dat wij altijd de nieuwste collecties in huis hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor Pandora bedels, armbanden, colliers en ringen. Dus kom gerust even passen en kijken bij onze Pandora sieraden vitrine! Wij zijn de enige in de regio en verkopen al bedels vanaf ‚ā¨19,-! Kom ons grote assortiment Pandora sieraden bekijken in onze juwelierszaak in Ermelo. Onze medewerkers verwelkomen u graag.

Meer dan 250 Pandora sieraden in de winkel!

Met zoveel Pandora sieraden bedels, colliers en ringen komt u vast wel uw favoriet tegen! Zo hebben wij altijd de nieuwste collecties op de eerste dag dat het verkocht kan worden maar hebben we vaak ook de oudere collecties nog te koop met een leuke korting! Voor een makkelijk overzicht van alle Pandora sieraden gaat u naar onze webshop.

Soorten Pandora bedels

Er zijn verschillende soorten bedels van Pandora zoals; clipbedels, hangende bedels, murano glas bedels, spacer bedels, veiligheidsketting bedels en de normale bedels, hieronder ziet u een foto van de verschillende soorten bedels.

Via de onderstaande linkjes kunt u alle soorten bedels bekijken via onze webshop, op voorraad betekend ook in onze fysieke winkel in Ermelo aanwezig!

 

Heeft u nou vragen over Pandora sieraden, neem gerust even contact met ons op, wel helpen u heel erg graag verder!

Uiteraard bent u voor al uw vragen en wensen ook welkom in onze winkel op De Enk 11 in Ermelo, dit plaatsje ligt tussen Harderwijk en Putten in, waar u heel gemakkelijk gratis achter onze winkel kunt parkeren.