fbpx

Piccolo Bedels

Piccolo bedels en armbanden voor kinderen bij Juwelier van Dam

De bedels van Pandora, wie kent ze niet. Maar heeft u ook al gehoord van de Piccolo bedels? Dit zijn als het ware de bedels van Pandora, maar dan speciaal voor kinderen. Spaar en combineer diverse bedels en stel u eigen persoonlijke armband samen. Bij Juwelier van Dam in Ermelo beschikken we over een ruim assortiment voor de scherpste prijzen. De Piccolo bedels zijn al te koop vanaf €4,90! En de eenmalige aanschaf van een armband is slechts €15,00. Komt u ook een kijkje nemen in onze winkel?

Piccolo bedels zijn er al vanaf €4,90!

Een erg leuke prijs voor een leuk sieraad! Piccolo bedels zijn er al vanaf €4,90 en de armbandjes vanaf €15,- , dit houd in dat u al een leuk setje heeft voor €19,90! U kunt Piccolo zien als de Pandora voor kinderen, kinder pandora!

Vele bedels in huis!

Bij Juwelier Van Dam hebben wij vele bedels in huis die u met alle gemak even kunt bekijken, dit zorgt ervoor dat u genoeg keuze heeft, maar ziet u alsnog niet de bedel die u graag zou willen? Dan kunnen wij natuurlijk even kijken wat de leverancier nog meer te bieden heeft samen met u!

Heeft u vragen over Piccolo of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons want wij helpen u graag!