fbpx

Sieraad laten ontwerpen en een sieraad laten maken

Er zijn speciale gelegenheden die een uniek sieraad waard zijn. Soms heeft u iets specifieks in u hoofd dat u graag wilt, of kunt u niet het sieraad vinden dat u zoekt. Een uniek sieraad laten maken door de goudsmid is dan een perfecte oplossing.

Om een sieraad te laten ontwerpen en te laten maken komt u naar Juwelier van Dam. Er zijn uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u sieraden laten vervaardigen in zilver of goud. U kunt bestaande of oude sieraden of edelmetalen meebrengen en dit in een nieuw ontwerp laten verwerken. Een erfstuk met veel emotionele waarde kan op deze manier bijvoorbeeld weer nieuw leven ingeblazen worden, zonder dat het de emotionele waarde verliest.

Wij begrijpen dat sieraden niet alleen financiële maar ook emotionele waarde hebben. Bij Juwelier van Dam ontwerpen we samen met u een prachtig juweel waar u veel plezier van zal hebben.

Onze goudsmid staat voor u klaar. Gebruik onderstaan formulier om een afspraak met de goudsmid in te plannen, of bel even naar 0341 – 55 41 68

Hoe gaat een sieraad laten ontwerpen en laten maken in zijn werk?

  • Allereerst wordt het ontwerp geschetst. Dit doet de goudsmid samen met u, tot we tot een ontwerp zijn gekomen wat helemaal naar uw wens is en voldoet aan de mogelijkheden die er zijn naar aanleiding van bijvoorbeeld de bestaande sieraden.
  • Daarna gaat de goudsmid voor u aan de slag om dit sieraad voor u te maken.
  • Zodra het sieraad is gemaakt, ontvangt u een e-mail. U kunt dan langskomen bij ons in de winkel om uw sieraad te passen
  • Is de pasvorm perfect? Dan kunt u gaan genieten van uw unieke sieraad!

Wilt u een sieraad op maat laten maken of een sieraad laten ontwerpen door de goudsmid? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons!