fbpx

Sieraden repareren

Sieraad repareren of het vermaken van complete stukken

Wilt u uw gouden of zilveren sieraad laten repareren? Dat kan in ons eigen atelier. Bij Juwelier van Dam beschikken wij over een goudsmid, die snel een oplossing kan bieden op vele reparaties. De goudsmid doet dit met passie voor het vak, zodat u uw kostbare sieraden met het volste vertrouwen bij ons achter kan laten. Ook kunt u bij ons terecht voor kleine reparaties, zoals het vergroten van een ring. Dit gebeurt vaak terwijl u wacht. U kunt rekenen op een snelle service. Graag tot ziens in onze winkel in Ermelo, tussen Harderwijk en Putten.

Ons atelier is opgebouwd uit twee afdelingen.

Onze goudsmid is er voor alle benodigde reparaties en ontwerpen van klanten met betrekking op gouden en zilveren sieraden. Heeft u een vraag of een bepaald idee over een sieraad en u weet niet goed wat de mogelijkheden zijn, komt u dan eens langs in de winkel voor een gesprek met de goudsmid.

Bij de afdeling voor uurwerk techniek worden aan vrijwel alle soorten horloges en klokken reparaties verricht . Van het schoonmaken van banden tot het reviseren van volautomatische uurwerken. Tevens zorgt deze afdeling ook voor de snelle servicereparaties van het aanzetten van nieuwe horlogebandjes en het verwisselen van batterijen in horloges en uurwerken.

Dit gebeurt vaak terwijl u wacht. Uiteraard kan u rekenen op onze snelle service om uw sieraden en horloges weer als nieuw te laten maken.

Graag tot ziens in onze winkel in Ermelo (tussen Harderwijk en Putten in).

Horloge, Armband of Sieraad kapot? Bereken hier de kosten of kom naar onze winkel.

Sieraad Repareren