fbpx

Zilveren sieraden

Zilveren sieraden van bekende merken als Zinzi & Pandora

Bij Juwelier van Dam in Ermelo bieden we vele zilveren sieraden aan van de bekende merken als Zinzi, Swarovski en Pandora. Maar ook van ons eigen huismerk Mi Zalini. We hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding en bieden sieraden aan in iedere prijsklasse. Zo kunt u bij ons terecht voor exclusieve sieraden, maar ook voor voordelige geprijsde items. Verwen uzelf of een andere met één van onze zilveren armbanden, oorbellen, kettingen of ringen. Onze medewerkers geven u graag advies op maat. Bekijk onze gehele collectie online of kom langs bij onze juwelierszaak te Ermelo.

Zilveren sieraden merken

De hardlopende merken zijn voornamelijk sieradenmerken die het materiaal zilver gebruiken omdat zilver erg mooi blijft en bewerkbaar is, zo kan een zilveren armband bijvoorbeeld makkelijker worden ingekort dan een stalen armband, ook blijft de kleur van zilver erg lang mooi, maar word dit toch een beetje vies, dan zijn zilveren sieraden erg eenvoudig schoon te krijgen.

De top 3 hardlopende sieraden merken die voornamelijk zilver gebruiken:
#1 Pandora
#2 Swarovski (Verzilverde sieraden)
#3 Zinzi

Ons huismerk: Mi Zalini


En op de vierde plek kunnen we wel ons eigen huismerk Mi Zalini plaatsten, deze sieraden zijn namelijk erg betaalbaar en kwalitatief en uiteraard (net als al onze andere merken die zilver gebruiken) van echt 925 Sterling Zilver!

Wilt u een mooi overzicht van al onze zilveren sieraden? Bekijk dan onze webshop voor een mooi en duidelijk overzicht!

Alle soorten sieraden in het zilver

Het soort metaal waar sieraden van worden gemaakt is zilver, omdat zilver eenvoudiger te verwerken is en prachtig blijft, dat is ook de reden waarom Juwelier Van Dam in  Ermelo zo gek is op zilveren sieraden en omdat wij er zo gek op zijn verkopen wij deze sieraden in alle soorten sieraad zoals; oorcreolen, oorbellen, schakelarmbanden, slavenarmbanden, plaatarmbanden, graveerhangers, hangertjes, schakelkettingen, creolen, ringen, beeldjes en zelfs bestek!

Mocht u nou een vraag hebben over zilver of heeft u een andere vraag? Stel het gerust door contact met ons op te nemen!