fbpx

Swarovski beeld stuk

Laat je Swarovski beeld repareren bij Juwelier van Dam in Ermelo

Is uw Swarovski beeld stuk gegaan? Dat is erg jammer! Kom even langs bij Juwelier van Dam in Ermelo en wij zoeken naar een passende oplossing om het beeldje te repareren. In vrijwel elke situatie kunnen wij het beeldje repareren voor een goede prijs. Wij repareren op deskundige wijze, zodat het beeldje er na de reparatie weer als nieuw uit ziet. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op of kom even langs in onze winkel in Ermelo, nabij Putten en Harderwijk.

 

Een passende oplossing bij Juwelier van Dam

Bij Juwelier van Dam komen wel eens radeloze klanten die niet weten wat zij aanmoeten met hun gebroken of gebarsten Swarovski beeldjes, maakt u zich geen zorgen, in vrijwel elke situatie kunnen wij het beeldje repareren voor een leuke prijs, dus Swarovski beeld stuk? kom gerust even langs!

Swarovski beeld stuk? dit kunnen wij in de meeste situaties lijmen!

Juwelier van Dam heeft het hoogste kwaliteit lijm voor uw Swarovski beeld, dit is niet zomaar een soort secondelijm of glaslijm maar dit is lijm wat in combinatie met UV-verlichting mooi uithardt zonder dat het vlekjes en opgedroogde lijmresten achterlaat. Maar probeer dit niet zelf! Het heeft uiterste concentratie en precisie nodig.

Breng uw beeldje gerust even langs zodat wij een vrijblijvende prijsopgave kunnen geven van het repareren van uw kostbare beeld, het hoeft namelijk helemaal niet zo veel te kosten, zo lijmen wij uw beeldje al vanaf ‚ā¨10,- en zorgen wij ervoor dat u beeld er waar als ouds uitziet!

Swarovski beeld stuk? Kom dus even langs bij Juwelier van Dam in Ermelo.