• Lorem ipsum

Swarovski

Juwelier van Dam voert je mee naar de magische wereld van Swarovski. Bekijk onze collectie van Swarovski online en ontdek de meest schitterende sieraden, zonnebrillen, schrijfwaren, beeldjes en decoratie items van dit wereldberoemde Oostenrijkse merk. Laat je inspireren door de historie, de tradities en het vakmanschap van Swarovski, vereeuwigd in sprankelende kristallen creaties.

De rijke historie van Swarovski

Daniel Swarovski werd in 1862 geboren in het noorden van Bohemen, wat nu de Tsjechische Republiek is. Zijn vader, een glassnijder, had een kleine glasfabriek waar de jonge Swarovski de kunst van het glassnijden leerde. In 1892 vroeg hij patent aan voor een elektrische snijmachine, die het mogelijk maakte om kristalglas te produceren. In 1895 werd er een fabriek opgezet in het Oostenrijkse Wattens (Tirol), waar de speciale technieken die Swarovski had ontwikkeld werden benut om kristallen voor iedereen betaalbaar te maken. Dat was het begin van het imperium van Swarovski. Het oorspronkelijke logo met een edelweiss bloem werd in 1977 vervangen door het S.A.L. logo (de afkorting voor Swarovski America, Ltd.). In 1988 werd dit logo vervangen door het beeldmerk van de zwaan, dat tot op de dag van vandaag alle Swarovski sieraden vertegenwoordigd. In het Swarovski hoofdkantoor, dat nog altijd in Wattens gevestigd is, worden nog steeds elke dag nieuwe vormen en technieken ontwikkeld om de grenzen van kristal te verleggen.

Onze Swarovski collectie

Als juwelier in hart en nieren laten wij je graag onze indrukwekkende collectie Swarovski sieraden zien, welke bestaat uit oorsieraden, ringen, kettingen en armbanden. Daarnaast bieden wij ook Swarovski beeldjes, Swarovski pennen en Swarovski zonnebrillen, aangevuld met een indrukwekkend assortiment Swarovski decoratie items voor thuis.

Swarovski online kopen

Al sinds 1971 biedt Juwelier van Dam de mooiste sieraden voor elke gelegenheid. In onze Swarovski webshop kun je een breed scala aan unieke items van Swarovski bestellen. Daarbij garanderen wij een veilige betaling en een gratis verzending bij besteding vanaf €50. Uiteraard ben je ook welkom om langs te komen bij onze winkel in het mooie Ermelo op de Veluwe. Hier helpen we je graag met een deskundig en persoonlijk advies, en kun je op je gemak onze complete Swarovski collectie van dichtbij bewonderen.