Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Swarovski Garden Tales


Swarovski Garden Tales Eucalyptus

€89,00

Swarovski Garden Tales Eucalyptus

Swarovski
Swarovski Garden Tales Nieskruid

€89,00

Swarovski Garden Tales Nieskruid

Swarovski
Swarovski Garden Tales Cosmos

€89,00

Swarovski Garden Tales Cosmos

Swarovski
Swarovski Garden Tales Kersenbloesem

€39,00

Swarovski Garden Tales Kersenbloesem

Swarovski
Swarovski Garden Tales Kersenbloesem

€19,00

Swarovski Garden Tales Kersenbloesem

Swarovski
Swarovski Garden Tales Magnolia

€39,00

Swarovski Garden Tales Magnolia

Swarovski
Swarovski Garden Tales Magnolia

€19,00

Swarovski Garden Tales Magnolia

Swarovski
Swarovski Garden Tales Roos Set

€199,00

Swarovski Garden Tales Roos Set

Swarovski
Swarovski Garden Tales Bal Ornament Roos L

€99,00

Swarovski Garden Tales Bal Ornament Roos L

Swarovski
Swarovski Garden Tales Cherry Blossom

€59,00

Swarovski Garden Tales Cherry Blossom

Swarovski
Swarovski Garden Tales Decor Vaas L

€39,00

Swarovski Garden Tales Decor Vaas L

Swarovski
Swarovski Decor Vaas S

€29,00

Swarovski Decor Vaas S

Swarovski
Swarovski Garden Tales

Swarovski Garden Tales

Een tuin van kristal

Verse bloemen maken een klein paradijs van elke ruimte. Met de nieuwe collectie van Swarovski Garden Tales sieren elegante, eeuwigbloeiende schatten uw interieur.

Buiten ontwaakt de natuur. Knoppen ontvouwen zich, de lucht wordt warmer en we genieten van de eerste zonnestralen in de lente. Het is een tijd van regeneratie, een nieuwe begin en hoop. Swarovski heeft dit verrukkelijke gevoel gevangen in stralen kristal en laat ons interieur met haar frisse bloemencreaties schitteren als een bedauwde bloemenweide. De nieuwe collectie Garden Tales presenteert een uniek assortiment decoratieve en functionele ontwerpen. Een aantal daarvan kan onderling en met producten uit de collectie Jungle Beats worden gemengd en gecombineerd. Laat uw verbeelding zijn gang gaan, style uw eigen decoraties en breng uw creatieve ideeën tot leven!

Het concept Garden Tales is gebaseerd op elegant minimalisme en benadrukt op meesterlijke wijze de schoonheid en poëzie van individuele vazen, bloemen en planten. Een mooi voorbeeld is het trio de Garden Tales Nieskruid, Garden Tales Eucalyptus en Garden Tales Cosmos. Deze met precisie geslepen kunstwerken vormen een prachtig accent in de lieflijke maar intense tinten Jonquil, Olivine en Light Amethyst. Ook vertellen ze een verhaal aangezien ze alle drie worden geassocieerd met specifieke kenmerken en eigenschappen. Zo worden bloemen universeel gezien als symbool van genegenheid en vreugdevolle momenten en als blijk van liefde en waardering. Het Griekse woord Kosmos waaraan de Cosmos haar naam ontleent betekent ordelijk, mooi en decoratief. De cosmos wordt ook wel liefdesbloem genoemd en door haar geur en levendige kleuren wordt ze geassocieerd met vredigheid, heelheid en bescheidenheid. Ook het nieskruid wordt gezien als symbool van sereniteit en vrede. De eucalyptus heeft vooral een spirituele betekenis want voor de aboriginals is het een heilige boom die de verdeling van de onderwereld, aarde en hemel vertegenwoordigt en een reinigende werking heeft. Volgens de legende verdwijnt negatieve energie waar eucalyptusblad wordt verbrand. 

Zulke betoverende kristallen creaties kunnen prachtig worden uitgestald in de Garden Tales Decoratieve Vaas Groot, die is gemaakt van glas en metaal in de kleur Champagne. Kies een speciaal plekje in huis, op een plank of glazen bijzettafel, om deze wonderschone bloemen neer te zetten. Hun schittering komt het beste uit naast witte, eenvoudige accessoires. 

Bij de ontwikkeling van deze bijzondere collectie vertrouwden de ontwerpers van Swarovski op internationale inspiratiebronnen, waaronder Japan. Elk jaar in maart ontvouwt zich in dit Aziatische land een zachtroze zee van bloesem. De kersenbloesem, die daar sakura wordt genoemd, is een belangrijk onderdeel van de Japanse cultuur dat samen met familie, vrienden en collega's wordt gevierd. De komst van de sakura staat symbool voor de komst van de lente, een tijd van vernieuwing, opbloeien en wedergeboorte, en de vergankelijkheid van het leven omdat de kersenbloesem maar kort bloeit: na slechts twee weken begint ze al te verwelken.

Met de opvallende kersenbloesemontwerpen in de collectie haalt u dit prachtige natuurlijke spektakel in huis, bijvoorbeeld met de poëtische kristallen Garden Tales Kersenbloesem in de delicate tinten rose en light rose. Meer dan 230 fijngeslepen facetten vormen schitterende highlights en kunnen elegant worden uitgestald in de minimalistische Garden Tales Decoratieve Vaas Klein. Het Garden Tales Kersenbloesem Ornament geeft uw woonkamer de frisse sfeer van een bloeiende Japanse tuin, met 92 facetten die het licht laten dansen. Styling tip: marmer, verse bloemen, takken en twijgen vormen een perfecte achtergrond voor dit beeldige element omdat ze verwijzen naar de natuurlijke esthetiek.

Het adembenemende ensemble wordt compleet met de Garden Tales Kersenbloesem Geurdiffuser, die wordt geleverd zonder interieurparfum en stokjes zodat u hem kunt vullen met een geur naar keuze. De glinsterende Garden Tales Magneet Kersenbloesem Groot en de twee Garden Tales Magneet Kersenbloesem Klein die bij de Garden Tales Kersenbloesem Geurdiffuser horen, staan prachtig op de magnetische onderkant. U kunt ook een van de andere kristallen bloemmagneten uit de collectie gebruiken om een opvallend arrangement te creëren, bijvoorbeeld de Garden Tales Magneet Magnolia Klein en Garden Tales Magneet Magnolia Groot. Deze bijzondere bloem wordt prachtig verbeeld met 66 facetten in de kristalkleuren Light Peach en Light Silk. Nog bijzonderder is dat de grote magneten en beeldige kristallen bloemen ook als broche kunnen worden gedragen en zo elke outfit een sprankelend accent geven.

De magnolia staat wereldwijd symbool voor nobelheid en waardigheid. In het oude China werd het ook gezien als het perfecte embleem van vrouwelijke schoonheid en zachtheid. De witte magnolia speelt ook een grote rol in Zuid-Amerika, waar ze vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten om de zuiverheid en onschuld van de bruid te benadrukken. De kristallen magnolia's in het Garden Tales Magnolia Balornament Klein weerspiegelen deze gratie perfect. De iriserende bloemen met elegante blaadjes liggen tussen champagne goudkleurige stangen. Tik ertegen om ze zacht te laten slingeren, wat doet denken aan het wiegen van de bloemen wanneer de wind zacht door de bomen waait.

Naast kersenbloesem en magnolia's maakt ook de roos deel uit van de collectie. Rode rozen hebben altijd symbool gestaan voor schoonheid en perfectie en worden bijna overal ter wereld gezien als teken van liefde, diepe verbinding en waardering. Met welke andere bloem kan men zoveel liefdesboodschappen versturen, bijna zonder woorden? Een enkele roos betekent bijvoorbeeld liefde op het eerste gezicht. Twee rozen staan voor een diepe gedeelde verbinding. Als je iemand drie rozen geeft, zeg je 'ik houd van jou' terwijl een boeket met tien van deze bijzondere bloemen 'je bent perfect' betekent.

De Garden Tales Roos Set is daarom het perfecte geschenk voor uw partner, misschien voor Valentijnsdag, maar laat ook uw moeder zien hoeveel ze voor u betekent. De kristallen Garden Tales Roos schittert met 123 meesterlijke geslepen facetten in de intense kleur Ruby en lijkt nog eleganter gecombineerd met wit, goud en beige. Het Garden Tales Roos Balornament Groot is een laatste accent. Hang dit sprankelende sieraad met een goudkleurig koord in huis of leg het op een plat oppervlak, waar het evenveel bewonderende blikken zal oogsten. Uitgestald naast de andere beeldige producten in deze bijzondere collectie verandert het uw woning in een sprankelende tuin die het hele jaar in bloei staat.