Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

AanzoeksringenJuwelier Van Dam

 

 

 


Van plan om een aanzoek te doen?

U heeft er lang over nagedacht; een romantische bestemming om de aanzoek te gaan doen, u heeft het juiste moment uitgezocht om het zo verrassend mogelijk te brengen aan uw vriendin, ‘ze mag het niet zien aankomen’ denkt u bij zichzelf. Dit vereist wat planning en organisatie, u heeft uw vrienden gevraagd om advies en vrienden van uw vriendin zitten in het complot om er voor te zorgen dat zij die dag vrij houd zodat u het aanzoek aan haar kan doen.. nu alleen de aanzoeksring nog!


Aanzoeksringen uitzoeken

Wij snappen dat aanzoeksringen uitzoeken heel persoonlijk is en soms lastig, omdat u niet precies weet wat zij mooi zal vinden. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen bij het uitkiezen van dé perfecte aanzoeksring voor uw toekomstige verloofde! Uiteraard kunnen wij u daar op aansluitend met uw man of vrouw helpen met het uitzoeken van de mooiste trouwringen voor uw huwelijk, daarvoor hebben wij alvast een voorproefje die u kunt bekijken op onze juwelier Ermelo trouwringen showroom website, hier vind u onze ruime collectie aan de mooiste trouwringen in alle soorten en voor alle wensen.


Vooronderzoek

Houd ze van zilver, goud of misschien zelfs rosé? Subtiel of aanwezig? Misschien weet u zelfs al haar ringmaat? Met deze informatie kunnen we erg gericht zoeken naar dé aanzoeksring voor uw vriendin, maar wees er erg subtiel in en probeer stiekem te achterhalen wat ze leuk vind en wat haar ring maat is.

Tip: Meet de diameter van een ring die ze op dit moment veel draagt, zo weet u de juiste maat van de ring, maar doe het niet te opvallend ;).

Wij, juwelier Van Dam in Ermelo, bieden een ruime collectie aanzoeksringen aan bij ons in de winkel op De Enk. Zo hebben wij aanzoeksringen in zilver, goud en staal. Wij raden u aan naar onze winkel te komen in Ermelo, om deze ruime collectie te komen bekijken. Klik op de link voor de routebeschrijving van de juwelier in Ermelo

Tip: Zilver en gouden ringen kunnen relatief makkelijk worden vermaakt, dus mocht de ring toch te groot of te klein zijn dan kan dit eenvoudig op maat worden gemaakt. Dit kan niet bij staal, staal kan namelijk onder druk breken of zelfs uit elkaar knappen.

Heel veel succes met uw aanzoek en we hopen jullie snel te zien voor het uitzoeken van jullie trouwringen!

 

 

  Afspraak maken