• Lorem ipsum

Je gaat trouwen of wilt iemand ten huwelijk vragen. Dan is het van belang alvast onderzoek te doen naar de mogelijkheden in trouwringen. Het uitzoeken van trouwringen is iets moois, iets magisch. Het is iets wat je je hele leven bij je zult dragen. Juwelier van Dam heeft een enorme, prachtige collectie gouden trouwringen samengesteld. Met de grootste gouden trouwringen leveranciers, zoals Rauschmayer en Dora, weten wij iedereen te helpen aan een prachtige gouden trouwring. Om het uitzoeken van trouwringen goed te laten verlopen, raden we aan alvast voorwerk te doen. Hoe dit zit lees je verder op deze gouden trouwringen pagina!

Gouden trouwringen kopen bij Juwelier van Dam

Juwelier van Dam in Ermelo is al meer dan 50 jaar een officieel punt voor het kopen van gouden trouwringen. Sinds 1971 zijn wij dealer van de grootste gouden trouwringen merken van de Benelux. Wij vinden het belangrijk dat we de klant zoveel mogelijk keuze kunnen bieden bij het uitkiezen van gouden trouwringen. Daarom maken wij gebruik van trouwringen software, hiermee kunnen wij alle soorten en maten gouden trouwringen samenstellen. Hierdoor is er voor iedereen genoeg keus en kan je iets kiezen wat echt bij jou past. 

Hoe werkt het uitzoeken van gouden trouwringen bij Juwelier van Dam?
Wij raden aan vooraf onderzoek te doen naar gouden trouwringen. Je kunt een deel van onze gouden trouwringen collectie
online bekijken. Je hoeft nog niet concreet te weten welke trouwringen je specifiek wilt hebben. Echter zorgt dit er wel voor dat jullie al een idee hebben wat je mooi vindt en in welke prijsklasse dit valt. 

Nadat je dit hebt gedaan kan je een afspraak maken bij Juwelier van Dam in Ermelo. Kies een tijdslot die jullie uitkomt en zet het in je agenda. We heten je van harte welkom met een bakje koffie bij de loveseats. Hier kunnen jullie op je gemak rondkijken bij de honderden gouden trouwringen dummies. Dit zijn replica's van hoe de gouden trouwringen er in het echt uitkomen te zien. Je kan ook vragen stellen aan goudsmid Gideon Braasem over bijvoorbeeld de prijs, materialen, diamanten en maten van de gouden trouwringen. Vervolgens kun je met de goudsmid je keuze finetunen met onze gouden trouwringen software. Je kan elk patroon, met elk materiaal en elke diamant samenstellen. Hierdoor kan je ervoor kiezen een elegante en degelijke gouden trouwring te dragen of juist een hele excentrieke gouden trouwring met bijzondere vormen erin.

Vervolgens kan je ervoor kiezen een gravure in de ring te zetten. Dit kan bijvoorbeeld elkaars naam zijn of de trouwdatum. Dit is kosteloos en verlenen wij als service. Nadat we het hele plaatje hebben van hoe jullie gouden trouwringen eruit komt te zien, gaan we ze bestellen bij een van onze gouden trouwringen leveranciers. Zij gaan ze met de hand ontwerpen en realiseren in een echte gouden trouwring.

  Bekijk Online

Duurzame gouden trouwringen

Onze gouden trouwringen leveranciers maken gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen zoals 9, 14 en 18 karaat goud. Zij halen het goud niet uit goudmijnen, maar uit gerecycled goud. Dit zorgt ervoor dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen en we niet onnodig nieuw goud gaan mijnen. Er zit naast de ecologische argument geen verschil in goud uit de mijnen en gerecycled goud. Beiden wordt namelijk schoongemaakt, gesmolten en gevormd tot een prachtige gouden trouwring. Het is bijzonder en natuurlijk proces die voor meer emotionele en kostbare waarde zorgt.

Witgouden trouwringen

Juwelier van Dam in Ermelo heeft ook een grote collectie witgouden trouwringen. Deze legering heeft een prachtige witte kleur en gloed. Dit zijn witgouden trouwringen gemaakt van 9, 14 of 18 karaat geelgoud in combinatie met zilver, palladium en/of mangaan. Witgoud kan je dan ook niet vinden in de natuur en kan enkel door de mens gemaakt worden. Witgouden trouwringen hebben daarnaast een spirituele betekenis. Het is namelijk de kleur van de Maan, goddelijkheid, onbeperkte levenskkracht en mogelijkheden.

Gouden trouwringen aanbieding

Juwelier van Dam heeft een bijzondere aanbieding voor mensen die gouden trouwringen willen kopen. Wij werken al vele jaren nauw samen met Dora, een van de grootste gouden trouwringen leveranciers van Nederland. Indien je online al een paar trouwringen uitzoekt, krijg je maar liefst 20% korting op je trouwringenpaar. Dit is een prachtige korting, aangezien het aanschaffen van gouden trouwringen erg expensief kan zijn. Bekijk hier de collectie online.

Maak via de knop hieronder een afspraak met onze goudsmid. Hij is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd en afgestudeerd in gouden trouwringen. Gideon Braasem helpt je graag bij het uitzoeken van een prachtig paar gouden trouwringen.

  Afspraak maken