Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Stalen Trouwringen


 

 

De mooiste stalen trouwringen uitzoeken bij Juwelier van Dam

 

Bent u op zoek naar stalen trouwringen? Kom langs bij onze juwelierszaak in Ermelo. We hebben een speciale ruimte ingericht waar u in alle rust de trouwringen kan passen. Het kiezen voor titanium trouwringen is een goede keuze, want u profiteert van vele voordelen. De ringen blijven erg lang mooi, zijn stoer en bij Juwelier van Dam bieden wij ze aan voor scherpe prijzen. Voor een ruim assortiment stalen trouwringen, persoonlijke aandacht en aannemelijke prijzen ben je bij ons aan het goede adres. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel in Ermelo.

 

 

Stalen Trouwringen in ons D’ambiance in Ermelo

 

Bij Juwelier Van Dam in Ermelo hebben we een speciale ruimte compleet ingericht met trouwringen, comfortabele stoelen en een lekker bakje thee of koffie zodat u in alle conform een prachtig setje stalen trouwringen kunt uitzoeken, gewoon op uw tempo.

Daarom hebben wij bij Juwelier Van Dam een ruim assortiment aan gouden, witgouden, bicolour, stalen, zilveren en titanium trouwringen speciaal voor u geselecteerd en dat voor een hele scherpe prijs!

 

 

Voor en nadelen aan Stalen Trouwringen

 

Klanten die voor stalen trouwringen kiezen, kiezen er vaak erg bewust voor. Zo is een voordeel aan deze trouwringen dat de ringen erg lang mooi blijven en het aan te bieden is voor een hele leuke prijs, daarnaast ogen stalen ringen ook erg stoer. Het nadeel aan Stalen Trouwringen, evenals titanium trouwringen is dat de ringen in de toekomst niet vergroot of verkleind kunnen worden, zo kunnen zilveren of gouden trouwringen wel worden opgedikt, verkleind of vergroot worden.

Afspreken of gewoon even langskomen

 

Het is helemaal aan u of u graag een afspraak maakt met één van mijn collega’s voor een trouwringen gesprek, wel gaat onze voorkeur uit naar een afspraak, dan kunnen wij daar namelijk extra rekening mee houden. Wilt u op dit moment een afspraak maken? Druk op de knop hieronder.

 

  Afspraak maken