fbpx

Trouwringen aanbieding

Een leuke & tijdelijke trouwringen aanbieding

Door ruim 40 jaar ervaring in het juweliersvak weten wij als geen ander dat de aanschaf van een sieraad of een mooi horloge een persoonlijk moment is. Zo ook voor een prachtig setje trouwringen. Graag informeren wij u wat er allemaal bij komt kijken om straks de “mooiste dag van uw leven” te vieren.

Juwelier Van Dam wil daar graag een stukje aan bijdragen door, voor die dag de mooiste ringen te verzorgen, ringen die u de rest van uw leven met liefde zult dragen.

Wij bieden een brede keuze in trouwringen; in onze collectie vindt u gouden, zilveren en zelfs stalen ringen van eenvoudig tot exclusief. U kunt rekenen op een persoonlijke en betrokken benadering.

Wij zijn dealer van bijvoorbeeld Dora, Aurodesign, SEYES, Angeli di Bosca, Promises, Eduard G Fidel (EGF).Trots zijn wij op onze nieuwste collectie van Rauschmayer.

Juwelier Van Dam is dé juwelier van de Veluwe met de grootste collectie sieraden en horloges. Maak uw trouwoutfit compleet met een mooi collier, oorbellen en armband of een mooi horloge als aandenken aan deze bijzondere dag.

Het betreft een keuze voor het leven en wij nemen dan ook graag de tijd om u te adviseren en te begeleiden in uw aankoop. Kom dan ook gerust de collectie in onze winkel bekijken, de koffie of thee staat voor u klaar!

Veel succes en plezier met alle voorbereidingen!