fbpx

Trouwring kopen bij Juwelier van Dam

Een trouwring kopen doet u vanzelfsprekend bij een juwelier die u met jarenlange ervaring in het vak van het beste advies kan voorzien.

Juwelier van Dam in Ermelo is zodoende uw beste adres. Een trouwring draagt u voor de rest van uw leven. Het symboliseert uw liefde voor de ander. Het is altijd een genoegen om ieder stel te mogen adviseren over de mogelijkheden en aanpassingen om de perfecte set samen te stellen. Een trouwring kopen is als het goed is al de tweede keer dat u een ring aanschaft. Door de jaren heen heeft Juwelier van Dam een grote collectie in verlovingsringen en aanzoekringen samengesteld. Wij denken graag met u mee voor een speciaal moment.

Trouwring kopen: expertise gewenst

Juwelier van Dam neemt graag de tijd voor u. Want ons gaat het om uw smaak, stijl en beleving. Daarom wordt u geholpen door vakkundig personeel. Gediplomeerde medewerkers luisteren aandachtig naar u wensen, zijn flexibel en wijzen u zo de weg in een zeer breed assortiment met verschillende (gouden) trouwringen, van bekende merken zoals Dora international, Promises, Aurodesign, EGF en nog veel meer. Juist de merken die onderscheidende trouwring modellen voeren.

Trouwring kopen voor scherpe prijs

Onze klanten verwachten eerlijkheid, een goede service en deskundig advies. Hoe kan het dan dat een trouwring van Juwelier van Dam zo betaalbaar uitkomt? Simpel: een uniek assortiment trouwringen zorgt ervoor dat wij direct communiceren met de leveranciers die de ringen met de werkelijke goudkoers berekenen. Zeker in de laatste jaren zijn er steeds meer mensen die deze informatie erg op prijs stellen.

Trouwring kopen online

Trouwringen bij Juwelier van Dam zijn in verschillende metalen leverbaar:

Onze winkel in Ermelo is makkelijk te bereiken. We hebben zelfs de grootste trouwringenshowroom in de regio. Online vindt u deze op www.trouwringenshowroomermelo.nl. Daar is een groot deel van de collectie te zien, met alle mogelijkheden erbij. Denk aan een actuele prijs op verschillende modellen en uitvoeringen. Het liefst ontvangen we u in de daadwerkelijke showroom in de winkel. Ook hier zijn alle modellen te bekijken. Aan de tafels nemen wij graag de tijd voor u. Aan onze service hechten wij veel waarde. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt kiezen.

Focus op merken

Een trouwring kopen kan bij vele leveranciers en van diverse merken. Juwelier van Dam focust bijvoorbeeld op de merken Promises en Dora International. Promises weerspiegelt unieke en duurzame karakters met ontwikkeling in eigen beheer. Klik hier voor de brochure. Dora International is gespecialiseerd in handgemaakte trouwringen en dat zeker niet prijziger dan de gerenommeerde fabrieksmerken!