Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gouden Trouwringen


Juwelier van Dam


 

 

Ruim assortiment gouden trouwringen voor scherpe prijzen

 

Wilt u gouden trouwringen aanschaffen? Bij Juwelier van Dam in Ermelo slaagt u gegarandeerd. We hebben een ruim assortiment aan diverse gouden trouwringen voor scherpe prijzen. In onze winkel hebben we een speciale ruimte compleet ingericht met trouwringen, comfortabele stoelen en een lekker bakje thee of koffie zodat u in alle conform een mooi setje gouden trouwringen kunt uitzoeken. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en geduldig en helpen u graag bij het vinden van het perfecte setje. Neem contact op voor het maken van een afspraak of kom langs in onze juwelierszaak.

 

 

Gouden Trouwringen in ons trouwringen D’ambiance

 

Bij Juwelier Van Dam in Ermelo hebben we een speciale ruimte compleet ingericht met trouwringen, comfortabele stoelen en een lekker bakje thee of koffie zodat u in alle conform een mooi setje gouden Trouwringen kunt uitzoeken, gewoon op uw tempo!

Goud komt weer helemaal terug en dat zijn wij ook in de winkel, op een gegeven moment werd goud niet zo veel gedragen of gekocht maar wij merken op dat er steeds meer klanten vragen naar goud, zij willen namelijk een bijzonder en waardevast sieraad en/of trouwring met een gulden en vooral luxe glans dragen.

Daarom hebben wij bij Juwelier Van Dam een ruim assortiment aan gouden, witgouden, bicolour, stalen, zilveren en titanium trouwringen speciaal voor u geselecteerd en dat voor een hele scherpe prijs!

 

 

Afspreken vs. gewoon langskomen

 

Het is helemaal aan u of u graag een afspraak maakt met één van mijn collega’s voor een trouwringen gesprek, wel gaat onze voorkeur uit naar een afspraak, dan kunnen wij daar namelijk extra rekening mee houden. Wilt u op dit moment een afspraak maken? Dan kunt u een afspraak maken doormiddel van op de volgende link te klikken en vanuit daar komt u op een trouwringen pagina.

Hieronder ziet u enkele foto’s van onze D’ambiance:

  Afspraak maken