Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Rauschmayer Trouwringen


''Trots zijn wij op onze nieuwe toevoeging aan het trouwringen assortiment.'' 

Voor een bijzonder punt in uw leven, waarbij u elkaar het mooiste cadeau geeft! Rauschmayer trouwringen zijn al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van verlovings- en trouwringen. Ondanks de moderne techniek blijft handwerk een belangrijk onderdeel bij het vervaardigen van dit meest symbolische teken van de liefde. Geen machine is in staat dát te doen, wat kundige handen kunnen: De ringen een individuele ziel geven.

Het begint natuurlijk allemaal met het aanzoek; begeleid die bijzondere woorden met een prachtige Rauschmayer Trouwring. Witgoud, geelgoud, met of zonder briljant. Voor ieder budget hebben wij de passende ring. Tip! Probeer achter haar ringmaat te komen, dan vind u bij ons zeker de “passende” Rauschmayer Trouwring!

En dan, voor die ene speciale dag, helpen wij u graag om een prachtige set trouwringen uit te zoeken. Binnen de Rauschmayer trouwringen collectie zijn er legio mogelijkheden. Heeft u liever een geel-, wit- of roodgouden ring of een combinatie van twee of drie kleuren. Wat dacht u van een ring in platinum of palladium. Maak een keuze uit een van de vele vormen, breedtes en diktes, de diverse matteringen en dan hebben we het nog niet eens over de gravure gehad. Die kunnen we aan de binnenkant, buitenkant en ook aan de zijkant aanbrengen. Diamant of lazergravure…. het zijn allemaal mogelijkheden die uw ring nét dat persoonlijke tintje geven, het wordt helemaal úw ring! Die kunt u zelfs nog persoonlijker maken door er bijvoorbeeld uw vingerafdruk in te laten graveren.

 

Kortom, kom langs bij Juwelier Van Dam in Ermelo en laat ons u helpen bij het samenstellen van uw Rauschmayer Trouwringen of natuurlijk ringen van onze andere prachtige merken in onze trouwringen collectie. Het betreft een keuze voor het leven en wij nemen dan ook graag de tijd om u te adviseren en te begeleiden in uw aankoop, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

  Afspraak maken