Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Zilveren Trouwringen


Juwelier van Dam

 

Grote collectie zilveren trouwringen voor scherpe prijzen

 

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar zilveren trouwringen? Dan bent u bij Juwelier van Dam aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruime collectie met prachtige zilveren trouwringen van diverse leveranciers voor scherpe prijzen. Het voordeel aan zilveren trouwringen is dat ze makkelijk bewerkbaar zijn. Krijgt u smallere of juist dikkere vingers, dan kunnen wij de ring eenvoudig op maat maken. Maak een afspraak, zodat u de persoonlijke aandacht kan krijgen die u verdient en zodat u op het gemak de trouwringen kan passen onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

 

Zilveren Trouwringen in ons D’ambiance in Ermelo

 

Bij Juwelier Van Dam in Ermelo hebben we een speciale ruimte compleet ingericht met trouwringen, comfortabele stoelen en een lekker bakje thee of koffie zodat u in alle conform een prachtig setje zilveren trouwringen kunt uitzoeken, gewoon op uw tempo.

Daarom hebben wij bij Juwelier Van Dam een ruim assortiment aan gouden, witgouden, bicolour, stalen, zilveren en titanium trouwringen speciaal voor u geselecteerd en dat voor een hele scherpe prijs, plus daarbij kunt u gratis parkeren als u met de auto komt!

 

 

Voordelen aan zilveren trouwringen

 

Zilveren sieraad zijn in het algemeen betaalbaarder dan gouden sieraden, dat geldt zo ook voor trouwringen, dus wilt u een mooi setje trouwringen maar heeft u het liever voor een lagere prijs? Dan zijn trouwringen van zilver wellicht iets voor u en uw partner. Zilveren ringen zijn met als gouden trouwringen makkelijk te bewerken, dus mocht u wat smallere vingers krijgen of juist wat dikker, dan kunnen wij deze iets vergroten of verkleinen, dit kan in tegenstelling tot stalen en titanium trouwringen helaas niet.

 

 

Afspreken of gewoon even langskomen

 

Het is helemaal aan u of u graag een afspraak maakt met één van mijn collega’s voor een trouwringen gesprek, wel gaat onze voorkeur uit naar een afspraak, dan kunnen wij daar namelijk extra rekening mee houden. Wilt u op dit moment een afspraak maken?

 

  Afspraak maken