• Lorem ipsum

Wil je samen met je partner het huwelijksbootje instappen? Fantastisch! De trouwerij zal een van de mooiste momneten van je leven worden. Echter moet je je partner eerst nog ten huwelijk vragen. Dit doe je uiteraard met een prachtige verlovingsring. Juwelier van Dam in Ermelo helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte verlovingsring voor jouw partner. Met meer dan 50 jaar ervaring weten we voor iedere vrouw en man de geschikte verlovingsring te vinden. Het uitzoeken van een verlovingsring is een spannend, maar leuk proces waarbij we je graag helpen. Wij hebben meerdere verlovingsring experts in huis die jou graag begeleiden in dit proces. Hieronder lees je meer over het uitzoeken van een verlovingsring en het gehele proces er omheen.

Verlovingsring bij Juwelier van Dam

Juwelier van Dam in Ermelo, nabij Putten, Harderwijk, Amersfoort en Zwolle, bestaat al meer dan 50 jaar. Door de tientallen jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan door middel van studies en praktijk ervaring. Wij weten voor iedere man en vrouw de perfecte verlovingsring uit te zoeken. Om je zo goed mogelijk te helpen, leggen we je in stappen het proces uit. Hoe koop je een verlovingsring bij Juwelier van Dam?

1. Vooraf onderzoek
Je kan vooraf alvast onderzoek doen naar verlovingsringen. Zo kan je op
onze website alvast kijken naar de verschillende soorten aanzoeksringen. Wat draagt je vrouw momenteel qua kledingstijl en wat voor ring past hierbij? Elegant, excentriek of juist een scherpe eyecatcher. Je kan ook altijd hulp inschakelen van haar beste vriendin, zus of moeder. Daarnaast kan je kijken wat voor budget je in ogen hebt.

2. Afspraak maken
Nu je onderzoek hebt gedaan is het tijd om een afspraak te maken met een van onze aanzoeksring specialisten.
Klik hier om een afspraak te maken.Vervolgens kan je kiezen voor "Verlovingsring Uitzoeken" en een datum selecteren. Neem gerust een vriend, vriendin of familielid mee waarvan jij denkt dat ze je kunnen helpen.

3. Uitzoeken van de verlovingsring
Nu je onderzoek hebt gedaan en een datum hebt geselecteerd, is het tijd om langs te komen. We heten je van harte welkom in onze juwelier in Ermelo. Achteraan staat een loveseat en een stoel waarop je plaats kan nemen. Vervolgens gaan we opzoek naar de perfecte aanzoeksring die bij jouw partner past. We bespreken het budget, het model en het materiaal. Stel gerust je vragen aan de verlovingsring expert. Nadat je eruit bent wat voor ring het wordt kan je er nog voor kiezen een gravure erin te laten plaatsen.

Gouden verlovingsring

Juwelier van Dam heeft een groot assortiment aan gouden verlovingsringen. Deze gouden verlovingsringen bestaan uit 14- en 18 karaat goud. Daarnaast is het mogelijk een andere kleur te kiezen, zo hebben wij ook roségouden verlovingsringen en witgouden verlovingsringen. Gouden verlovingsringen zijn sterk, elegant en duurzaam. Bekijk hier onze gouden verlovingsringen collectie online

Verlovingsring met diamant

Juwelier van Dam in Ermelo heeft ruime keuze in verlovingsringen. Zo hebben wij ook een groot assortiment aan verlovingsringen met diamant. Dit zijn zilveren, witgouden en geelgouden verlovingsringen met daarin een diamant geplaatst. Wij maken gebruik van de beste diamanten met de mooiste kleuren. Diamanten in een verlovingsring zijn een eyecatcher en bevat een prachtig symbool. Diamant is de enige edelsteen die slechts uit een element bestaat, namelijk koolstof. Universeel staat de diamant voor onveranderlijkheid, overwinnen, doorzettingsvermogen, eerlijkheid en zuiverheid. Dit zijn belangrijke eigenschappen van het huwelijk.

Wil jij een verlovingsring uitzoeken voor je partner? Maak dan een afspraak bij Juwelier van Dam in Ermelo. De expert op het gebied van verlovingsringen.

  Afspraak maken