fbpx

Verlovingsringen

Verlovingsring kopen? Ja, ik wil..

Wilt u uw vriendin ten huwelijk vragen? Fantastisch! Bij dit speciale moment, hoort natuurlijk een verlovingsring. Bij Juwelier van Dam bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige selectie verlovingsringen ook wel aanzoekringen genoemd. Bij ons kiest u dé speciale ring, voor een speciaal moment.

Voor een ruim aanbod en een persoonlijk advies: Een verlovingsring kopen doet u bij Juwelier van Dam in Ermelo.
We weten dat het kiezen van de juiste ring een lastige opgave is. Daarom helpen wij u graag! In een speciaal ingericht ruimte in onze winkel, kunt u in alle rust de ringen bekijken. Onze medewerkers adviseren en helpen u hier graag bij. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Verlovingsringen

Een greep uit onze collectie verlovingsringen

 

Wilt u een verlovingsring kopen?

Bij Juwelier Van Dam in Ermelo bent u aan het juiste adres. Wij inspireren u graag zodat u makkelijker een keuze kan maken. Voor het speciale moment in uw leven hebben wij o.a. prachtige ringen van “Seyes”.

Wij begrijpen dat het niet makkelijk is om een aanzoeksring of verlovingsring te kopen, ze zijn vaak prijzig en er is veel keuze en de mogelijkheden zijn oneindig. Naast dat wij een juwelierswinkel zijn, hebben we ook een speciale ruimte (D’ambiance) waar wij voor u rustig de tijd met u nemen. Hier kunnen wij u helpen met de juiste keuze voor een speciaal moment.

Omringt door een groot aantal keuze in ringen in onze D’ambiance, helpen we u door de prachtige selectie aanzoeksringen of ook wel verlovingsringen heen.

Goudsmid in huis

Het is altijd gemakkelijker om de ringmaat van uw partner te weten. Wij hebben een goudsmid in huis om snel met u te kunnen schakelen. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers altijd op kwaliteit van service, snelheid en garantie, waar wij naadloos op aansluiten als juwelier Van Dam.

Wij zijn gemakkelijk te bereiken, omdat Ermelo centraal in Nederland langs de A28 ligt tussen Amersfoort en Zwolle. We zitten in het winkelcentrum de Enk waar u gratis kunt parkeren. Let wel op u heeft een blauwe parkeerkaart nodig op vele plekken.<

Kom langs of maak alvast een afspraak

Maak hier alvast een afspraak en één van onze medewerkers staat voor u klaar als u langskomt.