• Lorem ipsum

Hebben jij en je partner besloten het huwelijksbootje in te stappen? Fantastisch! Dit gaat de mooiste tijd van je leven zijn en worden. Het huwelijk is prachtig om de liefde die je voor elkaar hebt te benadrukken. Bij het trouwen is een belangrijk onderdeel: de trouwringen. Juwelier van Dam helpt je graag bij het uitzoeken van prachtige witgouden trouwringen. Wij zijn al meer dan 50 jaar expert in witgouden trouwringen en delen graag onze expertise met de klant. Witgouden trouwringen zijn elegant en hebben vaak een prachtige betekenis. Juwelier van Dam heeft meer dan duizend soorten mogelijkheden in witgouden trouwringen. Wij werken nauw samen met de grootste witgouden trouwringen leveranciers van Nederland. Op deze pagina lees je meer over witgouden trouwringen.

Trouwringen Witgoud Dames

Juwelier van Dam in Ermelo heeft een groot assortiment aan 14- en 18 karaat witgouden trouwringen voor dames. Zo is er voor ieder verschillende vrouw wel een prachtige witgouden trouwring. Wij werken samen met de grootste witgouden dames trouwringen leverancier van de Benelux. Zij hebben een witgouden dames trouwringen software ontworpen waardoor wij met jou de perfecte witgouden trouwring kunnen samenstellen. Zo zijn er duizenden verschillende mogelijkheden voor een witgouden dames trouwring. Of je nou een elegante of een zeer excentrieke witgouden trouwring wilt, voor iedere vrouw is een bijpassende witgouden dames trouwring.

Trouwringen Witgoud Heren

Voor heren heeft Juwelier van Dam een groot aanbod in witgouden heren trouwringen. Ook voor de heren zorgen we ervoor dat je de juiste witgouden trouwring uitkiest. Je hebt enorm veel verschillende soorten en maten in witgouden trouwringen. Dit zijn 14- en 18 karaat witgouden trouwringen gemaakt van de beste materialen. Heren kiezen vaak een stoere of een licht elegante witgouden trouwring, maar dit kan je helemaal naar eigen voorkeur samenstellen. 

Wat is witgoud?

Witgouden trouwringen zijn prachtig en hebben een unieke betekenis. Het staat bekend om haar schoonheid en elegantie. Maar wat is witgoud nou eigenlijk? Net zoals in geelgoud zit er in witgoud evenveel gouddelen. 14 karaat trouwringen bevatten 58,5% massief goud en 18 karaat trouwringen bevatten 75% massief goud. Het enige verschil zit in de materialen die erbij worden gebruikt. Het combineren van deze materialen noemen ze een legering. Bij geelgoud wordt er massief goud gebruikt samen met voornamelijk zilver en een beetje koper. Door de witte kleur van zilver verkleurt het oranjeachtige donkergeel van 24-karaats goud naar lichtgeel. Wanneer bij een goudlegering veel meer koper wordt gebruikt dan zilver, noemt men het rood goud. Witgoud wordt op verschillende manieren gemaakt. Zo is het mogelijk om geelgouden trouwringen te rhodineren. Ze vergulden de trouwring met een dun laagje Rhodium (een wit edelmetaal). Ook is het mogelijk witgouden trouwringen te maken door veel meer zilver of nikkel toe te voegen dan normaal. 

Witgouden Trouwringen

Witgoud prijs

Witgouden trouwringen zijn prachtig. Maar wat kosten witgouden trouwringen? Wit gouden trouwringen zijn net iets duurder dan geelgouden trouwringen. Dit heeft te maken met het extra arbeidsproces om van geelgouden trouwringen witgouden trouwringen te maken. Bij 14 karaat witgouden trouwringen begin je ongeveer vanaf een prijs van €650 en dit kan oplopen tot duizende euro's. Dit ligt er uiteraard aan hoe dik je de ring wilt, de hoeveel stenen en wat voor stenen. Hier vindt je een deel van onzewitgouden trouwringen collectie.

Maak een afspraak bij Juwelier van Dam in Ermelo voor het aanschaffen van witgouden trouwringen. Met meer dan 700+ Google reviews worden wij beoordeeld met 5,0 sterren. Wij vinden het belangrijk er een feestje van te maken en je zo goed mogelijk te begeleiden in deze unieke en sentimentele witgouden trouwringen zoektocht. Klik hieronder om een afspraak te maken met goudsmid Gideon.

 

  Afspraak maken