• Lorem ipsum

Ben je opzoek naar zilveren trouwringen? Dan ben je bij Juwelier van Dam in Ermelo op het juiste adres. Wij zijn al meer dan 50 jaar zilveren trouwringen specialist en hebben een prachtige zilveren trouwringen collectie. Deze zijn gemaakt van sterling zilver. Dit zijn duurzame en hoogkwalitatieve zilveren trouwringen gemaakt van 92,5% puur zilver. Het uitzoeken van zilveren trouwringen is een bijzondere en sentimentele gebeurtenis samen met je partner. Juwelier van Dam vindt het daarom belangrijk dat dit proces zo soepel en fijn mogelijk verloopt. Op deze pagina lees je meer over zilveren trouwringen.

Zilveren trouwringen dames

Juwelier van Dam heeft een grote collectie zilveren trouwringen voor dames. Dit zijn zilveren dames trouwringen die zijn gemaakt van de meest duurzame en hoogkwalitatieve zilver materialen. We hebben een zeer uitgebreide zilveren trouwringen collectie voor dames met verschillende vormen, diamanten, zettingen en maten. Zodat elke vrouw een unieke zilveren trouwring kan uitzoeken die daadwerkelijk bij haar past. Een zilveren dames trouwring is bedoeld om voor een lange tijd bij je te dragen, maar daarnaast mag een zilveren dames trouwring ook een elegante eyecatcher zijn. Je wilt anderen immers laten weten dat je al getrouwd bent. Bekijkhieronze collectie zilveren en gouden trouwringen voor dames ofkom langs in onze juwelier in Ermelo.

Zilveren trouwringen heren

Ook voor de heren hebben we stoere en elegante zilveren heren trouwringen. We werken nauw samen met de grootste zilveren heren trouwringen leverancier van Europa. Hierdoor hebben we in onze fysieke juwelier in Ermelo een grote collectie zilveren heren trouwringen. Dit zijn zilveren trouwringen gemaakt van gekeurd sterling zilver. Dit zijn zilveren heren trouwringen van de beste kwaliteit en duurzaamste zilver materialen. Omdat er ongelofelijk veel variaties zijn in zilveren heren trouwringen, helpt edelsmid Gideon Braasem je graag. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het juweliersvak en met zilveren heren trouwringen. Hij weet je precies op maat te helpen en de perfecte zilveren heren trouwring voor jou samen te stellen.Maak een afspraak met onze edelsmid.

Zilveren trouwringen met diamant

Er zijn talloze verschillende soorten zilveren trouwringen. Hierdoor is er voor iedereen genoeg keus en kan iedereen 'de ware' zilveren trouwring vinden. Een vraag die vaak wordt gesteld: 'Is het mogelijk een zilveren trouwring met diamant te bestellen?' Het antwoord daarop is heel simpel: 'Ja, dat kan.' Er zijn zoveel verschillende zilveren trouwringen met diamanten, maar ook zilveren trouwringen met zirkonia. Omdat wij iedereen willen helpen, ongeacht je budget, is het belangrijk dat wij de juiste steen kunnen leveren. Wij hebben zilveren trouwringen leveranciers die zowel zilveren trouwringen met diamant als zirkonia kunnen leveren. Zo heeftRosa Di Lucabijvoorbeeld prachtige zilveren trouwringen met diamanten en zirkonia stenen.

Om jou en je partner zo goed mogelijk te helpen, raden we jullie aan een afspraak te maken. Dan kan zilver- en goudsmid Gideon Braasem goed kijken naar de mogelijkheden van zilveren trouwringen die bij jou en je partner passen.

  Afspraak maken