Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Verlovingsringen


Van plan een aanzoek te doen?


Of aan het oriënteren naar een verlovingsring ? Laat u blij verrassen met de ruime keuze aan verlovingsringen bij Juwelier Van Dam in Ermelo!

 

Laat ons u helpen met de juiste keuze!

U heeft geen idee waar uw partner van houd of welke ring maat hij of zij heeft? Toch nodigen wij u graag uit om even bij ons op de koffie te komen en te zitten voor een prachtige aanzoeksring die garant een ‘ja!’ uit uw partners mond gaat krijgen. Wij helpen u graag met tips en tricks om er achter te komen wat u partner mooi gaat staan en welke ring hoogstwaarschijnlijk gaat passen!

Het enige wat u moet doen is; om naar onze winkel te komen en wij zullen u vrijblijvend alle opties en mogelijkheden laten zien en u zult er versteld van zijn hoe leuk en snel u een ideale verlovingsring zult treffen bij ons in de winkel!

Heeft u al een mooie aanzoeksring en u en uw partner zijn verloofd, maar de ring past niet helemaal? Dan staan de deuren alsnog voor u open! Onze goudsmid beheerst de techniek van het vergroten of verkleinen van ringen en zo kan zij uw speciale ring helemaal op maat laten maken.

 

                                                                                                                                          Afspraak maken

 

 

                                                               Onze Merken