fbpx
Pandora fabriek Bangkok

Wat u nog niet wist van Pandora!

U kent ze wel, die leuke zilveren en gouden bedeltjes voor dames van het merk Pandora, vaak zie je ze gedragen als armband en als collier en is tot op heden vrijwel het best verkochte sieraden merk op de markt!

Pandora houd van luchtigheid en openheid binnen hun bedrijf en naar de buitenwereld, zo hebben zij een tijdje geleden een hele leuke video uitgebracht waarin de consument een kijkje kon nemen in hun fabriek in Bangkok, Thailand. Dit filmpje vind u onderaan deze pagina!

Pandora personeel

Naast dat het wat tijd kost om deze sieraden 12.000 km van Bangkok naar Ermelo te krijgen zit er ook erg veel tijd en kennis in het maken van deze prachtige juweeltjes en daarbij is professioneel personeel nodig. Daarom geeft Pandora interne cursussen in het smeden van sieraden en het bewerken van zilver, maar daarnaast bieden zij ook hun personeel cursussen te volgen waarin zij meer leren over hun rechten als werknemer, teamwork en gezondheidszorg. Dit maakt ons als juwelier erg trots om zo’n mooi merk met een zo bijzondere werksfeer te mogen verkopen in onze winkel.

Benieuwd geraakt naar alle Pandora sieraden, dan kunt u het beste eens kijken op Sieradendiscounter.nl 

Bekijk hieronder het filmpje over de Pandora fabriek: