• Lorem ipsum

Swarovski Beeldjes

Ben je je aan het oriënteren op een origineel geschenk waarmee je een dierbare kunt verrassen? Ontdek dan de collectie Swarovski beeldjes bij Juwelier van Dam! Deze sprankelende creaties zijn vervaardigd uit echte Swarovski kristallen en van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wanneer het zonlicht op een Swarovski beeldje valt, zorgt de unieke manier waarop de kristallen geslepen zijn voor een schitterend lichtspel in de ruimte. Bekijk het actuele aanbod en laat je betoveren door onze beeldjes van Swarovski!

Onze collectie Swarovski beelden

Als officieel Swarovski dealer hebben we bij Juwelier van Dam naast schitterende Swarovski sieraden ook altijd een ruime collectie met de meest betoverende Swarovski beeldjes op voorraad. Hierbij kun je denken aan kristallen beeldjes van dieren en unieke Swarovski kerststerren en ornamenten. Een deel van de collectie is vervaardigd in samenwerking tussen Swarovski en diverse producenten van bekende films en televisieseries. Zo hebben we bijvoorbeeld Swarovski beelden van Disney’s De Kleine Zeemeermin, Frozen en Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de beroemde Swarovski Beer Kris beeldjes.

Beeldjes Swarovski: speciale edities

De Swarovski Crystal Society (SCS) brengt elk jaar een speciale collectie uit, exclusief voor SCS leden. In 2021 neemt SCS je met de Elegance of Afrika collectie mee op reis naar het hart van Afrika; de schoonheid van het grootste continent ter wereld is door designer Heinz Tabertshofer vereeuwigd in een serie unieke kristallen beeldjes. Ook deze zijn bij ons te bestellen!

Swarovski beeldjes kopen

Juwelier van Dam is hét adres om Swarovski beeldjes online te bestellen. Je bent bij ons altijd verzekerd van een veilige betaling en een gratis verzending bij besteding van €50 of meer. Wil je onze Swarovski beelden collectie liever eerst even van dichtbij bewonderen? Of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Je bent van harte welkom bij onze winkel in Ermelo. We helpen je graag bij het uitzoeken van een Swarovski beeldje – uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee!