• Lorem ipsum

Een sieraad is vaak iets heel persoonlijks. Daarom bieden we bij Juwelier van Dam de mogelijkheid om sieraden naar eigen ontwerp door ons te laten maken. Ook voor een ketting laten maken kun je bij ons terecht. Voor jezelf, als aandenken aan een speciale persoon of een bijzonder moment, of als origineel geschenk. Wij zijn al sinds 1971 een vertrouwd adres in Ermelo en helpen je graag om jouw creatieve ideeën uit te werken tot een schitterende en volledig unieke ketting. 

Ik wil zelf een ketting ontwerpen, kunnen jullie die dan maken?

Een ketting laten maken die je zelf hebt ontworpen? Dit zijn projecten waar we bij Juwelier van Dam altijd met veel plezier aan werken. Een ketting naar eigen ontwerp heeft voor veel mensen extra emotionele waarde en is bovendien altijd een one of a kind sieraad! We nodigen je graag uit bij onze winkel om je eigen ontwerp een op een met de goudsmid te bespreken. Heb je een idee dat nog verder uitgewerkt moet worden, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Kan ik een gouden ketting laten maken van oud goud?

Heb je je weleens afgevraagd of je het goud van een geërfd sieraad kunt gebruiken om een nieuwe ketting van te maken? Dit behoort bij Juwelier van Dam zeker tot de mogelijkheden. Mocht je behoefte hebben aan inspiratie voor een eigen design, kijk dan eens bij de gouden kettingen die wij in het assortiment hebben. Een gouden ketting laten maken van goud dat je al in je bezit hebt is niet alleen heel gunstig om de kosten van een nieuw sieraad laag te houden, het is ook een mooie manier om het sentimentele aspect van het oorspronkelijke sieraad te behouden. Op dezelfde manier is het mogelijk om bijvoorbeeld diamanten of edelstenen uit oude sieraden te halen en deze in een nieuw sieraad te verwerken. 

Mocht je die oude ketting toch liever in zijn originele staat willen behouden, maar is er iets beschadigd of kapot? Je kunt ook bij Juwelier van Dam terecht voor sieraden repareren.

Wat zijn de kosten van een ketting laten maken?

De kosten voor een ketting ontwerpen en/of laten maken zijn volledig afhankelijk van de arbeidsduur en de materiaalkeuze. Als je nog oude sieraden hebt liggen die je niet draagt of waar je weinig waarde aan hecht, dan kun je overwegen om het edelmetaal daarvan te gebruiken voor je nieuwe ketting. Op die manier kun je in elk geval besparen op de materiaalkosten. Uiteraard kunnen wij je informeren over welke mogelijkheden je hebt om een ketting te laten maken die geheel naar jouw wensen is, zonder je budget te overschrijden. 

Ja, ik wil een ketting laten maken!

Wil je zelf of samen met onze goudsmid een ketting ontwerpen en door ons laten maken? Maak dan een afspraak om langs te komen bij onze winkel aan de Stationsstraat in het mooie Ermelo op de Veluwe. Je kunt ons dan vertellen wat je ideeën zijn en wij kunnen je voorzien van een persoonlijk advies. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Mocht je vragen hebben over sieraden laten maken of over ons eigen assortiment, dan kun je ons ook even bellen op nummer 0341 554 168 of een mailtje sturen naar [email protected]. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!